Mai bine CAI decât Cai-putere! Fiica lui Michael Schumacher, medaliată cu AUR la Campionatul Mondial de Reining din Elveția

B1.ro | 12 Aug 2017, 16:51

Fiica campionului de Formula 1, Michael Schumacher, Gina, a realizat vineri o performanță de Aur la Campionatul Mondial de Dresaj din Elveția, scrie Dailymail.

Sub privirile întregii familii, și a unei audiențe de peste 1400 de persoane, sportiva amatoare în vârstă de 20 de ani, a realizat un show impresionant în care și-a dovedit pe deplin măiestria.

Citește și: DOLIU în lumea sportului! VEŞTILE TRISTE nu se mai opresc! Este o MARE PIERDERE pentru România....(FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Spania ar putea fi exclusă de la Cupa Mondială din 2018

Gina Schumacher a fost starul competiției anuale de echitație desfășurat în acest an la Givrins - în apropierea capitalei Berna, chiar la rachul -proaspăt renovat -  deținut de familia sa.

Nici vorbă de nepotisme însă, Gina și-a adjudecat pe merit medalia de aur, alături de echipa Germaniei pentru care a evoluat!

Competiția care punctează agilitatea calului dar și a călărețului atrage an de an mii de spectatori. Considerat un fel de dresaj în lumea echitației mondiale, reiningul este singura disciplină vestică recunoscută de Federația Ecvestră Internațională (FEI).

Citește și: Ilie Năstase, făcut praf de publicația The Guardian: Ce titlu i-au oferit britanicii (FOTO)Decizia șoc a unui mare fotbalist brazilian! Va candida la alegerile...Scene de o violență extremă la derby-ul Serbiei: Au fost zeci de persoane rănite (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Sport
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate