Fost antrenor al lui Halep, dezvăluiri incomode. Firicel Tomai: Au fost probleme mari și ne-am despărțit în termeni neprietenoși

B1.ro | 15 Oct 2017, 23:15

Firicel Tomai, antrenorul Simonei Halep în perioada 2008-2012, a povestit pentru presa din Turcia cum a pregătit-o pe sportivă pentru a ajunge în fruntea WTA și de ce s-au despărțit în termeni neprietenoși.

"Avea 3 mari probleme atunci, toate loviturile ca tehnica erau foarte deficitare (mai ales dreapta), avea o problema de bust si daca nu se decidea sa se opereze nu avea sanse ca jucatoare. In plus, era foarte introvertita, nu putea vorbi nici la telefon decat cu familia. Stilul ei de joc era foarte haotic, lovea toate mingile tare chiar daca gresea, tehnica nu o ajuta deloc. Simona este o jucatoare talentata! Ajunseseram impreuna pe locul 38, moment in care eu m-am îmbolnavit si nu am mai putut continua.Dar daca ea nu facea toate schimbarile pe care le consideram necesare, nu ajungea mai sus de locul 50! Istoria celor patru ani e complexa si mi-a facut mult rau! Am ajutat-o sa ia decizia de a se opera pentru marimea bustului, am creat o tehnica si o tactica adaptata jocului modern, o pregatire fizica pe cat am putut eu mai bine si o pregatire mentala pe cat am putut eu mai bine”, a povestit Tomai, potrivit stirilekanald.ro.

Citește și: Schimbare majoră în tenis. Ce a decis Comitetul turneelor de Grand Slam George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisHagi laudă Ungaria și critică România: Noi vorbim, plecăm şi la revedere!

Firicel Tomai a mai susținut că nu s-a despărțit în termeni buni de Halep și că aceasta este acum prea orgolioasă ca să-i pronunțe numele.

”Cu Simona e altceva, au fost probleme mai mari si ne-am despartit in termeni neprietenosi, desi eu am sentimentul ca nu i-am facut nimic rau, ci am incercat mereu sa fiu sincer si sa o ajut. Nu astept recunostinta din partea ei pentru ca viata a fost usoara pentru ea si este prea tanara. Nu am antrenat-o pentru recunostinta, viata insa o va aduce in momentul in care va aprecia cu adevarat. Ea si acum apreciaza, dar este prea orgolioasa ca sa-mi pronunte numele. V-am mai spus, daca voi scrie o carte voi povesti in ea multitudinea detaliilor care m-au facut sa renunt la colaborarea cu ea in timpul turneului de la Wimbledon, dupa meciul cu Medina!", a mai spus Tomai, potrivit stirilekanald.ro.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Sport
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate