Doliu în lumea sportului: Un mare campion a murit într-un accident teribil (FOTO-VIDEO)

B1.ro | 27 Iul 2017, 15:55

Campionul României la skandenberg, Gabriel Ban a murit joi dimineață într-un accident la intrare pe Autostrada Soarelui, potrivit Adevărul.

Campionul supranumit „Tanchistul“ se afla în mașina sa recent cumpărată când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un parapet de beton.

Citește și: Schimbare majoră în tenis. Ce a decis Comitetul turneelor de Grand Slam George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisHagi laudă Ungaria și critică România: Noi vorbim, plecăm şi la revedere!

Sportivul în vârstă de 32 de ani se afla singur în mașină.

Poliția Rutieră Constanța este de părere că accidentul ar fi fost provocat din neatenția șoferului.

Citește și: Șoc în lumea sportivă: Sharapova, anchetată pentru înşelăciune şi conspiraţieCondamnări pe viață în fotbalul mondial!Un mare antrenor din fotbalul internațional a încetat din viață la doar 64 de ani

Gabriel Ban era campion al României la skandenberg și deținea recorduri omologate la flotări: 72 flotări într-o mână; 450 flotări în 28 minute şi 48 secunde, sprijinindu-se cu vârful picioarelor de o minge; flotări cu 60 kg greutate suplimentară.

Doliu în lumea sportului: Un mare campion a murit într-un accident teribil

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Sport
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate