"Doar pentru voi e egală femeia cu bărbatul". Gigi Becali a refuzat să se vadă cu președinta clubului de fotbal Hapoel Beer Sheva

B1.ro | 19 Oct 2017, 13:58

Locul unei femei nu e în fotbal, susține Gigi Becali, în contextul în care echipa sa va înfrunta, joi, în Europa League pe Hapoel Beer Sheva, echipă din Israel ce are o femeie ca președinte. Această afirmație vine în contextul în care patronul FCSB a fost întrebat dacă are vreun sentiment aparte având în vedere că se duelează cu un club de fotbal condus de o femeie.

"Nu mă bat eu cu femeile. Când e vorba de femei, de lupte de orice fel, politice, fotbalistice, nu vorbesc, că nu mă lupt din principiu. Eu sunt creştin ortodox şi eu respect cu sfinţenie Evanghelia, cuvânt cu cuvânt. Aşa scrie acolo şi nu mă războiesc cu femeile niciodată. Când e vorba să fie o femeie de exemplu cum este ea acum, nu o bag în seamă. De ce? Că n-are ce căuta femeia acolo. Aşa zic eu, voi spuneţi că e altfel, misoginism, cutare, cutare, că lumea modernă, că femeia e egală cu bărbatul. Pentru voi. Pentru mine, femeia e cum spune la Evanghelia Sfântului Apostol Pavel, în Epistola către Timotei. Aşa scrie şi aşa fac şi nu mă lupt cu nicio femeie niciodată. Dacă vine (n.r. - la meciul de la Bucureşti), o respect, o iubesc, o stimez şi cu asta, basta, dar nu mă lupt cu ea şi nu mă interesează să vorbesc cu ea despre fotbal", a afirmat Gigi Becali la Pro X.

Citește și: Schimbare majoră în tenis. Ce a decis Comitetul turneelor de Grand Slam George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisHagi laudă Ungaria și critică România: Noi vorbim, plecăm şi la revedere!

Alona Barkat este numele femeii care conducere destinele echipei de fotbal Hapoel Beer Sheva. Aceasta a preluat clubul în pragul falimentului și a reușit îl facă unul din marile cluburi din Israel, reușind chiar să își adjudece titlul de campioană a ultimelor două sezoane. Pentru achiziționarea Hapeol Beer Sheva, aceasta a plătit 1,5 milioanare de euro, iar acum echipa are un buget de 12 milioane de euro.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Sport
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate