“Când organiza gratis turneele de la București nu se plângea”: Răspunsul BNR pentru Ion Țiriac

B1.ro | 10 Oct 2017, 22:17

În urma declarațiilor pe care Ion Țiriac le-a făcut, BNR i-a transmis un răspuns.

Banca Națională a României a transmis un mesaj fostului jucător de tenis prin purtătorul de cuvânt Dan Suciu. Acesta a spus că Ion Țiriac a organizat până în 2015 turneele gratis, atunci când a fost închis Terenul Central ca urmare a unor probleme structurale.

Citește și: DOLIU în lumea sportului! VEŞTILE TRISTE nu se mai opresc! Este o MARE PIERDERE pentru România....(FOTO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteSpania ar putea fi exclusă de la Cupa Mondială din 2018

"Dincolo de populismul pe care anumiti politicieni vad ca il utilizeaza, reamintim ca noi intelegem foarte clar atat solutia, cat si situatia. Ce ne intereseaza pe noi, in acest moment, e sa repunem arenele in circuit. Deci, atata vreme cat s-a putut juca acolo, s-a jucat. Pana in 2015, domnul Tiriac a putut organiza turneele internationale acolo si nu l-am auzit sa aiba probleme de proprietate. Nu s-a schimbat nimic cu proprietatea de atunci.

Faptul ca noi n-avem posibilitatea sa investim, din nou, din motive legale, si ca n-am gasit nici noi, dar nici guvernul, pentru ca ne-am adresat de trei ori guvernelor succesive din perioada respectiva, solutia de a-l repune in circulatie. Probabil ca nu-i mai convine... Domnul Tiriac, repet, organiza gratis turneele de la Bucuresti. Si cred ca era o oportunitate de afacere foarte buna pe care o regreta acum. Dar repet, si as vrea sa consemnati asta, si interesul nostru este, si intelegem acest lucru, ca pe arena respectiva, intr-o forma sau alta, sa se joace tenis! Dar reamintesc faptul ca, in actualele conditii, pe arene nu se mai poate juca tenis. Ele sunt compromise. N-au avize de niciun fel. Probabil ca solutia este o reconstructie radicala, a spus Dan Suciu, potrivit ProSport.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Sport
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate