Romulus Popescu, la emisiunea “360 de grade”: Glanda tiroidă este poarta de intrare a bolilor

B1.ro | 14 Mar 2011, 18:21

Cele mai bune momente din emisiunea "360 de grade", moderată de Alina Bădic, sunt difuzate zilnic de postul B1 TV. În emisiunea difuzată luni, moderatoarea emsiunii a discutat alături de invitatul său, parapsihologul Romulus Popescu despre posibilitatea de a trata bolile acționând energetic asupra organismului.

Acesta crede că glanda tiroidă este poarta de intrarea a tuturor influențelor, benefice sau malefice. De altfel, parapsihologul spune că oamenii se îmbolnăvesc datorită perturbărilor corpului energetic.

Glanda tiroidă, responsabilă pentru boli


Romulus Popescu susține că problemele endocrine duc la instabilități psihice fiindcă corpul nu mai primește toți hormonii iar metabolismul suferă un declin.

Despre importanța sistemul endocrin


Citește și: Prima reacţie a familiei lui Florin Salam, după ce Roxana Dobre A FUGIT cu FOSTUL iubit: "Nu-mi vine să cred..."'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăMișcarea făcută în SECRET de fostul principe NICOLAE. S-a aflat abia ACUM! Nimeni NU SE AȘTEPTA la asta. Avocatul A CONFIRMAT

Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate