Victor Ponta, despre PSD sub preşedinţia lui Liviu Dragnea: "Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toți trebuie să fie din regiunea ta"

B1.ro | 14 Ian 2018, 14:18

Continuă războiul declaraţiilor între Victor Ponta şi Liviu Dragnea! Fostul premier al României l-a acuzat pe cel care l-a urmat în fruntea PSD că are un stil de conducere mafiot în care îşi impune în frunte doar pe cei din regiunea sa, iar dacă acest lucru i-a mers cât timp a fost în Teleorman, acest lucru nu se va mai repeta şi la nivel naţional.

Victor Ponta a mai subliniat că Liviu Dragnea l-a minţit pentru a se răzbuna, iar aceste minciuni l-au făcut să se simtă jignit şi nu îi va ierta acest lucru.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

”S-a răzbunat pe mine. S-a răzbunat, mințindu-mă. Există minciuni și minciuni. M-a mințit jignindu-mi bunul simț și inteligența, iar asta nu pot să iert. Vorbim despre ce se întâmplă acum în România. Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toți trebuie să fie din regiunea ta. E un stil, care din păcate a funcționat în Teleorman, dar care nu poate să funcționeze mult timp în România.”, a afirmat Victor Ponta la Antena3.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate