Tudose, nou atac la Dragnea: Pe vremea lui Năstase...

B1.ro | 10 Ian 2018, 22:52

Premierul Mihai Tudose s-a arătat extrem de rezervat în a descrie relația pe care o are cu Liviu Dragnea. Dacă până recent o descria ca fiind bună, acum el s-a limitat la a spune că este una instituțională. Abia la insistențele moderatorului TV, premierul a completat că e ”foarte bună instituțional”. Însă același lucru l-a spus și despre relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis

Totodată, Tudose i-a dat dreptate lui Nicolae Bădălău, care s-a referit într-o scrisoare deschisă adresată conducerii PSD la o lipsă de democrație internă din partid.

Citește și: TOTUL a ieșit la iveală! EI sunt PSD-iștii care AU SUSȚINUT Guvernul TUDOSE în ședința CExAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăHUNOR, despre MAZILIREA lui Tudose: Absolut normală! A făcut greșeli fundamentale, inclusiv prin declaraţiile despre Ținutul Secuiesc

Aceste declarații dau o mai mare greutate speculațiilor din ultima vreme potrivit cărora Tudose și Dragnea au devenit adversari politici și au format două tabere rivale în PSD.

”Instituțională, instituțională. Azi avem o relație instituțională și așa va fi. Ne-am maturizat. O relație instituțională e mai bună decât una personală”, a declarat Tudose, la Antena 3.

Întrebat de ce nu mai spune că are o relație bună cu Dragnea, Tudose a răspuns: ”Dar o relație instituțională nu poate să fie bună? Uite: avem o relație foarte bună instituțională. La fel și cu președintele Klaus Iohannis, am o foarte bună relație instituțională”.

Tudose a negat că ar dori să preia președinția partidului.

Citește și: S-A AFLAT! Cine este 'omul negru' pe care Dragnea îl acuză că a DETURNAT guvernele PSDMarcel Ciolacu a demisionat și el din funcția deținută în Guvern: Ce mesaj a transmis în miez de noapteLiviu Dragnea: Mihai Tudose a fost ținta unor manipulări. Există un personaj veninos într-o instituție a statului, care a făcut și face foarte mult rău (VIDEO)

Totodată, premierul i-a dat dreptate lui Niculae Bădălău: ”Ceea ce s-a remarat de colegi este că anumite structuri nu au funcționat. Cum ar fi Biroul Permanent. Nu exista zi de luni pe vremea lui Năstase să nu fie BP. Mort, copt, Năstase era acolo. În ultimul an, hai să spunem că am fost foarte ocupați cu guvernarea. Și da, au fost consecințe. Sunt colegi care au aflat deciziile din ziare, din presă. Da, ii dau dreptate (lui Bădălău).

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate