Tudose, înainte de ședința crucială a PSD: Dacă îmi cere partidul, demisionez (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 17:57

Liviu Dragnea și Mihai Tudose au sosit împreună la sediul din Kiseleff a PSD unde va avea loc Comitetul Executiv în care se va discuta privind remanierea guvernamentală cerută de către premier.

Cei doi nu au stat să facă în declarații în fața reporterilor la sosire la sediul din Kiseleff, dar premierul a ținut să facă o precizare când unul din jurnaliști la întrebat despre o posibilă demisie.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

"Doar dacă îmi cere partidul", a răspuns premierul.

Tudose, înainte de ședința crucială a PSD: Dacă îmi cere partidul, demisionez

Cu toate acestea, este de așteptat ca PSD să aibă parte de o ședință cu scântei în care premierul nu va renunța cu ușurință la dorința sa de a elimina din cabinet miniștrii care au probleme penale și pe cei cu probleme de integritate sau în relația cu Comisia Europeană, în timp ce Liviu Dragnea nu va lăsa ușor să fie îndeplinită această dorința a premierului pentru a nu pierde controlul nici asupra guvernului și nici ca Tudose să pară a putea prelua controlul asupra PSD.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate