Tăriceanu, ironii la adresa lui Tudose: Până nu conduci Trabantul bine, nu are rost să vorbești de Formula 1

B1.ro | 09 Ian 2018, 15:26

Liderii coaliţiei guvernamentale, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au avut marţi o întâlnire de urgenţă pentru a discuta despre evoluţiile actuale de pe scena politică în contextul discuţiilor publice privind o posibilă restructura sau o remaniere a guvernului.

Liderul ALDE a afirmat că el nu a fost personal informat de premierul Tudose de nicio restructurare a Guvernului pe care ar pregăti-o, dar partidul pe care îl conduce nu este dispus să renunţe la niciunul dintre ministerele pe care le deţine în guvern.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

"Să vă spun un lucru. Eu nu am nicio informare directă de la premier cu privire la dorinţa sa de a face o restructurare. Actuala formulă guvernamentală a fost subiectul unui protocol convenit şi aprobat de cele două partide în decembrie 2016. Produsul acestei  înţelegeri e actuala formulă de guvernare. E de presupus ca, dacă se doreşte aşa ceva, premierul poate veni într-o şedinţă de coaliţie şi să discutăm la nivel informal despre soluţiile referitoare. Până atunci, nu pot să fac comentarii. Văd că se fac comentarii, că se conduce un Trabant şi nu o maşină de Formula 1. Cei care ştiu cu maşinile, ştiu că e bine să înveţi să conduci Trabantul bine şi apoi să-ţi pui problema de Formula 1",  a spus Tăriceanu într-o conferinţă de presă într-un atac voalat la premier.

Preşedintele Senatului a refuzat să răspundă jurnaliştilor la întrebările privind tensiunile la care ar exista în PSD între Dragnea şi Tudose şi referitor la ce s-ar putea întâmpla la viitorul Comitet Executiv al PSD ce va avea loc la finalul lui ianuarie la Iaşi.

"Nu vreau să abordăm fleacuri de genul acesta, ce-o să facă, când o să fie CEx-ul”, a răspuns Tăriceanu

 

Citește și: Presa INTERNAȚIONALĂ nu are ÎNCREDERE în noul PREMIER al României: Este deja A TREIA ÎNCERCARE A PSDBăsescu: Iohannis își PERICLITEAZĂ al doilea mandat. PREMIERUL va fi PURTĂTOR DE CUVÂNT AL DECIZIILOR LUI DADDY din Kiseleff (VIDEO)Grupul civic #REZISTENTA critică decizia lui Iohannis: „Considerăm că nu PSD merită o NOUĂ ȘANSĂ, ci ROMÂNIA”

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate