Sprijin total pentru Viorel Ilie! Tăriceanu: Acordăm susținerea politică în continuare colegului nostru

B1.ro | 26 Sep 2017, 17:42

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat că Biroul Politic Executiv al partidului a decis marți să îi acorde în continuare susținere politică ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, potrivit Agerpres.

"Colegii mei împreună cu mine am luat în discuție nu componenta juridică, ci cea politică. Colegii mei au votat, și eu, să-i acordăm susținerea politică în continuare colegului nostru Viorel Ilie", a precizat Tăriceanu.

Citește și: Nou scandal în Parlament la discutarea legii bugetului: Opoziția protestează împotriva lipsei de dezbatere oferită de PSDCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89

Senatorii din Comisia Juridica au dat aviz negativ cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, este acuzat de DNA pentru instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate