Sprijin total pentru Viorel Ilie! Tăriceanu: Acordăm susținerea politică în continuare colegului nostru

B1.ro | 26 Sep 2017, 17:42

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a anunțat că Biroul Politic Executiv al partidului a decis marți să îi acorde în continuare susținere politică ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, potrivit Agerpres.

"Colegii mei împreună cu mine am luat în discuție nu componenta juridică, ci cea politică. Colegii mei au votat, și eu, să-i acordăm susținerea politică în continuare colegului nostru Viorel Ilie", a precizat Tăriceanu.

Citește și: Premierul face campanie electorală printre fructe și legume. Cum a vrut să-i impresioneze pe comercianții din piață (FOTO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAVERILE JUPÂNILOR JUDEȚENI Mizeria din închisori aduce premii: Bani de la buget, pentru deținuții eliberați!

Senatorii din Comisia Juridica au dat aviz negativ cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.

Ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, este acuzat de DNA pentru instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate