Sevil Shhaideh și-a dat demisia de la Ministerul Dezvoltării

B1.ro | 13 Oct 2017, 11:35

Sevil Shhaideh a depus demisia din funcția de Ministru al Dezvoltării, lucru pe care a anunțat că-l va face joi seară, după ședința Comitetului Executiv al PSD.

Miniștrii care ar mai urma să demisioneze sunt Rovana Plumb, de la Fondurile Europene, și Răzvan Cuc, de la Transporturi.

Citește și: MEGA-SCANDAL în Parlament! Opoziția PĂRĂSEȘTE SALA, după un GEST FORȚĂ al PSD. Incredibil! Despre ce este vorbaÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89

Shhaideh are calitatea de suspect în dosarul ”Belina”, care vizează transferul Brațului Pavel și a Insulei Belina din proprietatea publică a statului în cea a Consiliului Județean Teleorman și de acolo la o firmă privată. În același dosar, procurorii DNA au cerut Parlamentului încuviințarea începerii urmăririi penale pentru Rovana Plumb. 

După ședința CEx-ului, Liviu Dragnea a declarat că acestea au decis să demisioneze pentru că nu au mai suportat presiunea: ”Sevil a spus clar că nu mai poate duce această presiune, efectiv, ea și familia ei nu mai poate duce această presiune infernală. Nu vreau să intru in detalii, dar ele au spus mai multe. Rovana e în aceași situație”. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate