„Se va ajunge din nou la DEMITEREA PREMIERULUI”. S-A TERMINAT! Un lider PSD a făcut ANUNȚUL care CUTREMURĂ scena politică!

B1.ro | 11 Ian 2018, 14:59

Se vorbește din nou de demiterea premierului. Un lider PSD a declarat, joi, că dacă nici preşedintele partidului, Liviu Dragnea, şi nici premierul Mihai Tudose nu vor avea o abordare constructivă, Guvernul va fi zguduit de la vârf.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, este de părere că schimbarea din funție a lui Tudose va atrage consecințe negative asupra țării.

”În momentul de faţă a apărut o ruptură, pe care, în loc să o acopere, cei care sunt implicaţi încearcă să o facă mai mare. Considerentele pragmatice ale guvernării sper să predomine, iar lumea să se reaşeze la discuţii, să încerce să guverneze în mod efectiv, să renunţe la conflictele care apar cu o anumită frecvenţă. Dacă nici preşedintele Liviu Dragnea nici premierul Mihai Tudose nu vor aborda în mod constructiv acceastă chestiune, probabil se va ajunge din nou la demiterea primului-ministru, iar efectele le vom vedea. Aplicarea programului de guvernare va avea de suferit pentru că se va consuma o perioadă de timp în care am putea face altceva. Sper ca lucrurile să aibă un sfârşit fericit, deşi nimic nu mă îndreptăţeşte la asemenea speranţe”, a spus preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu pentru Mediafax.

Citește și: Presa INTERNAȚIONALĂ nu are ÎNCREDERE în noul PREMIER al României: Este deja A TREIA ÎNCERCARE A PSDBăsescu: Iohannis își PERICLITEAZĂ al doilea mandat. PREMIERUL va fi PURTĂTOR DE CUVÂNT AL DECIZIILOR LUI DADDY din Kiseleff (VIDEO)Grupul civic #REZISTENTA critică decizia lui Iohannis: „Considerăm că nu PSD merită o NOUĂ ȘANSĂ, ci ROMÂNIA”

De asemenea, acesta a vorbit și despre o posibilă plecare a lui Carmen Dan din fruntea Ministerului de Interne. El consideră că aceasta este victimă colaterală în războiul purtat de Dragnea cu Tudose.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate