Scenariul lui Cristoiu: Tudose demisionează și este numit din nou de Iohannis (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 17:26

După episodul "Grindeanu nu mai e el" acum vine rândul lui Mihai Tudose să lase PSD cu ochii în soare. Ion Cristoiu face o analiză dură a jocurilor practicate la Palatul Victoria, anunţând că acesta a devenit un fan DNA, iar acum stă ca să fie mângâiat pe cap de Iohannis. De asemenea, jurnalistul devoalează şi un scenariu care fără îndoială va fi folosit ca armă în şedinţa PSD care stă să înceapă: în cazul în care Mihai Tudose va demisiona, Klaus Iohannis l-ar putea desemna din nou.

Jurnalistul Ion Cristoiu a dat de înţeles că aproprierea dintre preşedintele Klaus IOhannis şi premierul Mihai Tudose este din ce în ce mai evidentă. Iar deplasarea împrepună la fabrica Ford a fost încă un semnal în acets sens.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

"Domnul Tudose ar trebui să evite, mai ales o apropiere de președinte, pentru a evita din punct de vedere politic acuzația din partea liderilor PSD că de fapt el nu mai e al PSD-ului ci al Cotroceniului. Faptul că domnul Tudose s-a dus cu președintele, faptul că s-a dus și acționează prin intermediul unei televizuni prezindențiale", a afirmat Cristoiu.

Potrivit jurnalistului, Mihai Tudose are sanse sa fie desemnat din nou premier de către președintele Klaus Iohannis în cazul în care va fi demis.

"Faptul că îl mângăie acum pe cap e ceva care mie îmi scapă. Deci din punct de vedere politic par că încearcă o provocare a PSD-iștilor să refuze remanierea cerută de Tudose. Faptul că astăzi domnul Tudose acceptă și chiar e bucuros să fie identificat, ori e o provocare așteptând ca Dragnea și ceilalți să cadă în capcană și să nu fie de acord cu remaniere, atunci el să-și dea demisia, domnul președinte îl pune din nou că poate să desemneze și atunci își face guvernul lui cu oamenii lui din PSD", este scenariul prezentat de Cristoiu.

Scenariul lui Cristoiu: Tudose demisionează și este numit din nou de Iohannis

Citește și: Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)Blandiana: E o neruşinare fără limită în Parlament! Transformă Justiţia într-o servitoare a politicii”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate