Scenariul lui Cristoiu: Tudose demisionează și este numit din nou de Iohannis (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 17:26

După episodul "Grindeanu nu mai e el" acum vine rândul lui Mihai Tudose să lase PSD cu ochii în soare. Ion Cristoiu face o analiză dură a jocurilor practicate la Palatul Victoria, anunţând că acesta a devenit un fan DNA, iar acum stă ca să fie mângâiat pe cap de Iohannis. De asemenea, jurnalistul devoalează şi un scenariu care fără îndoială va fi folosit ca armă în şedinţa PSD care stă să înceapă: în cazul în care Mihai Tudose va demisiona, Klaus Iohannis l-ar putea desemna din nou.

Jurnalistul Ion Cristoiu a dat de înţeles că aproprierea dintre preşedintele Klaus IOhannis şi premierul Mihai Tudose este din ce în ce mai evidentă. Iar deplasarea împrepună la fabrica Ford a fost încă un semnal în acets sens.

Citește și: Lovitură pentru UDMR! Senatul a votat o altă zi a minorităților naționaleDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimiți”Românii nu trebuie să fie la cheremul unui interlop!” PNL atacă la CCR hotărârea ce obligă persoanele convocate să participe la Comisia SRITăriceanu a sesizat Curtea Constituțională în cazul dosarului ”Belina”

"Domnul Tudose ar trebui să evite, mai ales o apropiere de președinte, pentru a evita din punct de vedere politic acuzația din partea liderilor PSD că de fapt el nu mai e al PSD-ului ci al Cotroceniului. Faptul că domnul Tudose s-a dus cu președintele, faptul că s-a dus și acționează prin intermediul unei televizuni prezindențiale", a afirmat Cristoiu.

Potrivit jurnalistului, Mihai Tudose are sanse sa fie desemnat din nou premier de către președintele Klaus Iohannis în cazul în care va fi demis.

"Faptul că îl mângăie acum pe cap e ceva care mie îmi scapă. Deci din punct de vedere politic par că încearcă o provocare a PSD-iștilor să refuze remanierea cerută de Tudose. Faptul că astăzi domnul Tudose acceptă și chiar e bucuros să fie identificat, ori e o provocare așteptând ca Dragnea și ceilalți să cadă în capcană și să nu fie de acord cu remaniere, atunci el să-și dea demisia, domnul președinte îl pune din nou că poate să desemneze și atunci își face guvernul lui cu oamenii lui din PSD", este scenariul prezentat de Cristoiu.

Scenariul lui Cristoiu: Tudose demisionează și este numit din nou de Iohannis

Citește și: REVOCAREA ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, cerută din PSDPSD-iștii bat șaua, ca să înțeleagă Johannis: Vor să scoată din declarațiile publice două cuvinte „sensibile”. Care sunt acestea?Anunţ ŞOC: OLGUŢA VASILESCU părăsește Guvernul PSD?

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate