S-a aflat în urmă cu PUȚIN TIMP! Modificarea CODURILOR PENALE ... DECIZIE de ULTIMĂ ORĂ lui Florin Iordache

B1.ro | 14 Dec 2017, 11:53

Comisia parlamentară specială condusă de Florin Iordache, autorul OUG13, va începe lunea viitoare discuțiile pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală, informează Digi24. 

PSD și ALDE, și într-o mai mică măsură UDMR și PNL, au depus o serie de amendamente la Codurile Penale, folosind drept pretext o directivă a Uniunii Europene. Acestea forțează, însă, directiva și par gândite pentru salvarea unor categorii anume de inculpați și pentru intimidarea anchetatorilor. Experiții în drept penal susțin că aceste amendamente au un efect de-a dreptul distrugător asupra Justiției. (Detalii AICI)

Citește și: Opoziția iese la atac: Dezvăluiri despre presupuse legături ale Vioricăi Dăncilă cu dosarul de abuz în serviciu al lui Liviu Dragnea Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDiscurs dur în Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dăncilă, în 2017 protestele împotriva OUG 13 (VIDEO)

Comisia specială anunțase inițial că își va suspenda lucrările în perioada de doliu național, dar s-a răzgândit, așa că discuțiile au fost programate să înceapă joi, la ora 11.00. Majoritatea PSD-ALDE s-a răzgândit iar și a decis amânarea dezbaterilor până luni. 
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate