RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în PSD! Guvernul Tudose, pe făraș

B1.ro | 12 Ian 2018, 23:53

Conflictul dintre Liviu Dragnea și Mihai Tudose pare să-i exaspereze pe social-democrați. Deși un Comitet Executiv Național al PSD era programat pentru finele lunii, mai mulți lideri locali au cerut ca ședința să aibă loc chiar săptămâna viitoare, pentru tranșarea cât mai rapidă a disputei. 

Unul dintre șefii de organizații județene care susţin devansarea CEx-ului este Dumitru Buzatu, care conduce filiala din Vaslui. Acesta a declarat că una dintre variante este plecarea actualului Executiv, informează Digi24.

Citește și: INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIORICA DĂNCILĂ, atacată DUR de un fost PSD-ist: “SOROS a pus iar premier în România”

”Soluția depinde de cei care se vor prezența în fața CEX-ului, de felul în care CEX-ul va purta aceste discuții. Este clar că soluția trebuie să fie tranșantă. Ori ne vedem de treabă și mergem înainte, ori va trebui ca actualul executiv să plece”, a declarat Dumitru Buzatu.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate