PSD vrea să blocheze remanierea anunțată de Tudose: Nu voi vota alți miniștri sau alt premier

B1.ro | 09 Oct 2017, 22:38

Nici bine nu a anunțat premierul Mihai Tudose că dorește să facă o "mică remaniere" în interiorul PSD că și au apărut reacții din interiorul PSD care anunță că se opun unor schimbări în executiv. 

Senatorul Șerban Nicolae, unul din cei mai influenți membri ai PSD, a anunțat că el se va opune oricărei schimbări în interiorul guvernului și că nu va vota pentru vreun alt ministru sau chiar un nou guvern.

Citește și: Iohannis intră la rupere la Dragnea: "Trebuia să demisioneze. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești" (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisKlaus Iohannis: "Avem dificultăți cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu România" (VIDEO)

"Mi se pare că trecem de limitele normalului. Trecem la patologic. Orice discuţie despre remanieri nu trebuie să fie individuală, ci colectivă. Sunt chestiuni foarte grave, eu nu cedez la treaba asta. Nu sunt de acord cu sancţiuni politice. Eu nu am auzit ce a spus premeirul Tudose. Eu nu voi vota alţi miniştri, alt Guvern", a avertizat Șerban Nicolae, la România TV.

Mihai Tudose a anunțat, luni seară, în cadrul unei emisiuni tv, că săptămâna aceasta va avea loc o mică remaniere în guvern și că este vorba despre mai mulți miniștri pe care îi va invita să părăsească guvernul. Cei vizați de șeful executivului sunt cei cu probleme penale, mai exact Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, cât și cei care creează probleme din punct de vedere a imaginii executivului. (Detalii AICI)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate