Probleme pentru ”Daddy”! Iohannis joacă de partea lui Tudose: Președintele și premierul, împreună la Craiova cu câteva ore înainte de ședința PSD (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 11:03

Preşedintele Klaus Iohannis participă alături de premierul Mihai Tudose la lansarea celui mai nou model Ford, în Craiova. De altfel, în contextul tensiunilor din PSD, Tudose a mers întâi să discute cu Iohannis, la Cotroceni, apoi a mers la sediul partidului din Kiseleff, pentru a vorbi cu liderii PSD

Acestea ar putea fi mijloace prin care președintele Klaus Iohannis încearcă să-i transmită lui Liviu Dragnea că, spre deosebire de criza din vară care a dus la debarcarea lui Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria, de data aceasta intră în joc. Și va juca în echipa lui Mihai Tudose.

Citește și: MEGA-SCANDAL în Parlament! Opoziția PĂRĂSEȘTE SALA, după un GEST FORȚĂ al PSD. Incredibil! Despre ce este vorbaÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89

Întâlnirea dintre Iohannis și Tudose, la Craiova, are loc fix în aceeași zi în care în PSD are loc o ședință decisivă, în care se va decide asupra remanierii guvernamentale, implicit asupra unei posibile plecări ale lui Sevil Shhaideh și Rovana Plumb, oamenii lui Dragnea din Guvern. 

De precizat este că, în vară, în contextul tensiunilor dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, președintele nu a discutat cu Grindeanu, nu s-a întâlnit cu el, a refuzat să semneze cereri trimise de acesta și în rarele declarații publice a îndemnat la tranșarea cât mai rapidă a conflcitului pentru a nu destabiliza țara.

Iohannis, la Craiova pentru lansarea celui mai nou model Ford

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate