“Prinde peştele cel mare” - Liderii din Teleorman îl contrazic pe Dragnea: Balta Belina aparține TelDrum, nu e publică

B1.ro | 12 Oct 2017, 17:20

Se strânge lațul în jurul lui Liviu Dagnea. Consiliul Județean Teleorman îl contrazice pe șeful PSD cu privire Insula Belina.

După ce Dragnea a afirmat că proprietatea este publică și oricine poate merge să pescuiască în zonă, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a vrut să organizeze acolo concursul “Prinde peştele cel mare”, în data de 15 octombrie. Surpriză: liderii locali au precizat că lacul este închiriat de Tel Drum și nimeni nu intră fără aprobarea reprezentanților firmei despre care se spune că este coordonată din umbră chiar de către șeful PSD.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

„Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat“, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT, potrivit Adevărul.

Ulterior, PACT s-a adresat companiei SC TEL DRUM SA, care a transmis că nu poate pune la dispoziţie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv (vezi anexa 2), întrucât închiriază doar 10 locuri pe zi, cinci dintre ele fiind deja rezervate.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate