“Prinde peştele cel mare” - Liderii din Teleorman îl contrazic pe Dragnea: Balta Belina aparține TelDrum, nu e publică

B1.ro | 12 Oct 2017, 17:20

Se strânge lațul în jurul lui Liviu Dagnea. Consiliul Județean Teleorman îl contrazice pe șeful PSD cu privire Insula Belina.

După ce Dragnea a afirmat că proprietatea este publică și oricine poate merge să pescuiască în zonă, Platforma Civică a Tinerilor (PACT) a vrut să organizeze acolo concursul “Prinde peştele cel mare”, în data de 15 octombrie. Surpriză: liderii locali au precizat că lacul este închiriat de Tel Drum și nimeni nu intră fără aprobarea reprezentanților firmei despre care se spune că este coordonată din umbră chiar de către șeful PSD.

Citește și: Lovitură pentru UDMR! Senatul a votat o altă zi a minorităților naționaleDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimiți”Românii nu trebuie să fie la cheremul unui interlop!” PNL atacă la CCR hotărârea ce obligă persoanele convocate să participe la Comisia SRITăriceanu a sesizat Curtea Constituțională în cazul dosarului ”Belina”

„Suprafaţa de apă din zona centrală a insulei Belina fost închiriată de Tel Drum. Pentru soluţionarea cererii dvs, vă puteţi adresa firmei care a închiriat“, a răspuns CJ Teleroman la solicitarea PACT, potrivit Adevărul.

Ulterior, PACT s-a adresat companiei SC TEL DRUM SA, care a transmis că nu poate pune la dispoziţie balta Belina pentru concursul de pescuit sportiv (vezi anexa 2), întrucât închiriază doar 10 locuri pe zi, cinci dintre ele fiind deja rezervate.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate