Pleacă un penal, vine altul: Ancheta DNA în care apare numele lui Paul Stănescu

B1.ro | 13 Oct 2017, 17:26

Sevil Shhaideh și-a dat demisia din funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, joi seară, în cadrul ședinței de Comitet Executiv al PSD.  Această decizie vine după cererea imperativă a premierului Mihai Tudose de a curăța guvernul de persoane cu probleme penale.

Numai că PSD îi livrează la schimb lui Mihai Tudose o altă propunere care la rândul său nu este deloc ferită de probleme penale. Surse judiciare citate de Adevărul susțin că numele lui Paul Stănescu apare într-o anchetă a DNA în care sunt vizați mai mulți funcționari de la Primăria Slatina şi a Consiliului Judeţean Olt.

Citește și: CTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutHaos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislative

Momentan ancheta este doar in rem, deci baronul de Olt poate folosi asta ca alibi pentru a nu fi respins de președintele Klaus Iohannis, dar totuși va pute stârni în curând un nou scandal guvernamental dacă procurorii avansează în cercetarea penală și încep să pună și persoane sub urmărire penală.

În acest context trebuie să precizăm că Paul Stănescu nu a dorit să precizeze clar, după desemnare, dacă își va depune demisia în cazul în care va fi pus sub acuzare, afirmând doar că "vom vedea la vremea aia". (Detalii AICI)

În schimb, Paul Stănescu susține că nu a dat niciodată cu subsemnatul pe la vreun parchet, în ciuda faptului că într-o ședință PSD se plângea de fobia pe care o are ca nu cumva să se trezească la 6 dimineața cu mascații la ușă.

Despre problemele penale ale baronului de Olt, B1 a informat încă dinainte ca acesta să ajungă să fie propus ca vicepremier și ministru al Dezvoltării. (Detalii AICI)

Citește și: PSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră””Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei într-o singură lună. Pe ce au dat aleșii banii

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate