OPERAȚIUNEA ALBIREA LUI PALADA! TVR a vrut să-l pună pe Goțiu față în față cu agresorul PSD-ist (VIDEO)

B1.ro | 12 Oct 2017, 14:23

Senatorul Mihai Goțiu, lovit de Mirel Palada după un schimb de replici în platoul B1 TV, susține că PSD dorește “albirea” imaginii fostului purtător al guvernului Ponta.

După ce s-a adresat Justiției în acest caz, Goțiu mărturisește că a fost invitat la TVR, la o dezbatere față în față cu “bătăușul” Palada, pe marginea violenței.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

"TVR ar trebui să fie în utilitatea cetățenilor, nu a unor grupuri de interese.

Fostul purtător de cuvânt al lui Năstase, Claudiu Lucraci, este acum șeful departamentului de știri de la TVR. Asta spune multe.

Dl Claudiu Lucaci este reprezentantul PSD-ALDE. Este evident.

Vreau să subliniez un aspect. Mi-a spus că l-ar interesa unde se poate ajunge pornind de la violența verbală. Emisiunea avea ca scop să-i facă jocurile domnului Palada", a declarat Mihai Goțiu într-o intervenție telefonică la emisiunea "Bună, România!" de pe B1 TV.

TVR a vrut să-l pună pe Goțiu față în față cu agresorul PSD-ist. Ce spune senatorul USR

Citește și: Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)Blandiana: E o neruşinare fără limită în Parlament! Transformă Justiţia într-o servitoare a politicii”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)

“M-am trezit cu un telefon din partea unui producător de la TVR, care, nici mai mult, nici mai puțin, m-a invitat la o emisiune de dezbatere în care celălalt invitat ar fi urmat să fie… Mirel Palada.

După ce mi-am revenit din surpriză, am resunat să văd cui i-a venit o asemenea idee genială: să invite un agresor alături de victima lui la o dezbatere la o televiziune, și încă la televiziunea publică! Ei bine, este vorba de Claudiu Lucaci, fost purtător de cuvânt al lui Adrian Năstase, acum angajat TVR”, scrie senatorul USR pe Facebook.

În același context, Goțiu acuză PSD că și-a subordonat televiziunea publică, făcând-o dependentă de bugetul de stat și înlocuind conducerea cu oameni din sistem.

“Considerați că e normal ca un agresor să fie invitat într-o dezbatere la o televiziune, și nu orice televiziune, ci cea publică, plătită din banii tuturor”, își întreabă Goțiu prietenii virtuali.

EXCLUSIV: IMAGINILE COMPLETE ALE ÎNCĂIERĂRII DINTRE PALADA ŞI GOŢIU !!! (CAMERA 1)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate