Ministrul căsătorit cu locul de muncă. 30 de zile pe lună, de la 7 dimineața la miezul nopții (FOTO)

B1.ro | 07 Noi 2017, 14:02

Felix Stroe a fost instalat în luna octombrie ca ministru al Transporturilor în urma unei remanieri guvernamentale. De atunci, ministrul nu a ratat nicio șansă în care putea să vorbească public fără să spună cum ar petrece el absolut tot timpul lucrând în cadrul ministerului.

"Fără lipsă de modestie, aș vrea să spun din mers in cele 18 zile de mandat, ziua mea a inceput la 7 si s-a termina la miezul nopții", a ținut să se laude și marți ministrul de la Transporturi.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

De altfel, Felix Stroe a ținut să se laude de la prima ocazie, în ședința de guvern de după investire, când a provocat și amuzamentul premierului Tudose.

Atunci când ministrul Felix Stroe s-a angajat să ”mărească ritmul” și să lucreze ”30 de zile pe lună”, premierul Tudose l-a rugat ironic pe ministru să facă o excepție pentru luna februarie, care are în mod normal doar 28 de zile. (Detalii AICI)


 

Citește și: Presa INTERNAȚIONALĂ nu are ÎNCREDERE în noul PREMIER al României: Este deja A TREIA ÎNCERCARE A PSDBăsescu: Iohannis își PERICLITEAZĂ al doilea mandat. PREMIERUL va fi PURTĂTOR DE CUVÂNT AL DECIZIILOR LUI DADDY din Kiseleff (VIDEO)Grupul civic #REZISTENTA critică decizia lui Iohannis: „Considerăm că nu PSD merită o NOUĂ ȘANSĂ, ci ROMÂNIA”

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate