Mihai Tudose vs. Carmen Dan: Noaptea minții și REPLICA de la miezul nopții

B1.ro | 11 Ian 2018, 23:33

Târziu în noapte, premierul Mihai Tudose vine cu nouă precizare în războiul declarațiilor cu ministrul de Interne, Carmen Dan. Șeful guvernului susține încă o dată că persoana propusă de Carmen Dan pentru conducerea Poliției Române se răzgândise deja în momentul ședinței de guvern. Acuzația inițială că ministrul l-ar fi mințit pe premier, rămâne încă neclară.

„Doamna Carmen Dan recunoaște că la ora 6:27 a fost sunată de domnul chestor Ioniţă, care a anunţat-o că dorește să se vadă cu domnia sa. În acea dimineaţă, i-a transmis acesteia că nu vrea să fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat că nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și că aștept un raport de la dânsul. La acea oră, toate televiziunile titrau că domnul chestor Ioniţă nu dorește să fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva că anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță să se răzgândească? Trageți dumneavoastră concluziile”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate