Liviu Dragnea, prima reacţie în scandalul Mihai Tudose- Carmen Dan. Ce a transmis liderul PSD

B1.ro | 12 Ian 2018, 13:13

Prezent vineri la Bacău, în cadrul unui turneu pe care îl efectuează pe la filialele PSD din estul ţării, Liviu Dragnea a avut prima reacţia de la izbucnirii scandalului din Guvern dintre premierul Mihai Tudose şi ministrul de Interne, Carmen Dan.

Liderul PSD a respins propunerea deputatului Cătălin Rădulescu de retragere a sprijinului acordat premierului, afirmând că el spera ca Tudose să rămână în funcţie.

Citește și: INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIORICA DĂNCILĂ, atacată DUR de un fost PSD-ist: “SOROS a pus iar premier în România”

"Am citit. Eu încă sper ca Tudose să rămână prim-ministru. Punct”, a spus, scurt, Liviu Dragnea, conform Digi24.

Cel mai probabil acest scandal uriaş din Guvern va fi tranşat la Comitetul Executiv al PSD ce urmează să aibă loc la finalul lunii la Iaşi. Aici, tensiunile între Tudose şi Dragnea ar putea căpăta noi proporţii având în vedere dorinţa premierului de a face schimbări importante în guvern.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate