Iohannis stabilește regulile după care joacă Dragnea: Cred că premierul e de bună credință. Dacă și Guvernul Tudose cade, mă întreb serios dacă PSD poate guverna

B1.ro | 12 Oct 2017, 12:16

Președintele Klaus Iohannis a declarat că dacă și Guvernul Tudose va cădea, atunci va fi nevoit să se întrebe în mod foarte serios dacă PSD are capacitatea de guverna. Iohannis a mai precizat că varianta Guvernului tehnocrat este exclusă și că românii au votat PSD pentru ca PSD să performeze, așa că acest lucru trebuie să se întâmple.

Iohannis a susținut că nu a mai vorbit în ultimele zile cu Liviu Dragnea sau cu Popescu Tăriceanu, dar a discutat cu Mihai Tudose. Președintele a refuzat să se refere la propunerile pe care i le-a prezentat premierul.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral Fostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

”Eu cred că premierul e de bunăcredință și vrea o echipă performantă. Pe de altă parte și românii și eu, după aproape 1 an de la câștigarea alegerilor, așteptăm ca PSD să vină rezultate tangibile pentru Romania și, dacă e nevoie de remaniere pentru așa ceva, atunci remaniere să fie!”, a declarat Iohannis.

Întrebat dacă va mai nominaliza un premier de la PSD dacă și Guvernul Tudose va cădea, Iohannis a răspuns: ”acum trebuie să fim foarte serioși: dacă și acest guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să-mi pun întrebarea la modul extrem de serios dacă PSD are capacitatea să guverneze. Acum nu suntem în această situație”.

Guvernarea tehnocrată nu ar fi o soluție, a continuat Iohannis, deoarece ”un guvern de tehnocrați nu e o soluție pe termen lung”.

”Acum avem un partid care a câștigat alegerile, acum să performeze. Restul sunt discuții puerile care nu-și au rostul. Cei care au câștigat alegerile să guverneze”, a declarat președintele României.  
 

Citește și: Când NU DISTRUGE Justiția, IORDACHE discută ”rețete culinare” cu Daniel Morar, judecător la Curtea Constituțională. Ce STABILEAU cei doi (FOTO)Blandiana: E o neruşinare fără limită în Parlament! Transformă Justiţia într-o servitoare a politicii”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate