Încă un lider important din PSD sare în apărarea lui Carmen Dan

B1.ro | 12 Ian 2018, 07:37

Războiul din cadrul Guvernului, dintre premierul Mihai Tudose și ministrul de Interne, Carmen Dan, a tulburat cu siguranță apele în interiorul principalului partid de guvernământ.

Potrivit preşedintelui Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor, Dorel Căprar, Comitetul Executiv al PSD ce va avea loc la sfârşitul acestei luni la Iaşi, prin hotărârile care vor fi luate acolo, va clarifica o serie de lucruri în partid.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

"Privitor la o eventuală remaniere a Guvernului, dorită de premierul Mihai Tudose, noi am avut o discuţie în Comitetul Executiv al Partidului şi, de asemenea, în cadrul coaliţiei de guvernare. Cum e şi normal, soluţia va fi adoptată la Comitetul Executiv ce va avea loc la Iaşi. Nu ştiu dacă se va vota ceva sau nu, dar ceea ce vă pot spune este aceea că, dacă se va vota, eu voi vota aşa cum am să consider, în folosul partidului", a declarat joi, pentru Agerpres, deputatul social-democrat Dorel Căprar.

În ceea ce priveşte o eventuală demisie a ministrului de Interne, Carmen Dan, deputatul arădean a afirmat că aceasta nu are de ce să demisioneze din funcţie: "Chiar dacă în ultima vreme am colaborat mai puţin cu Carmen Dan, pot spune că, atunci când am făcut-o, am colaborat foarte bine cu domnia sa. Apreciez că este un ministru competent, care şi-a făcut şi îşi face treaba în mod corespunzător. Sigur însă, dacă dânsa va dori să demisioneze, noi nu ne vom putea împotrivi, demisia fiind o decizie unilaterală care aparţine persoanei în cauză".

De asemenea, deputatul PSD a afirmat că nu există divergenţe importante de opinie între Liviu Dragnea şi Mihai Tudose, aşa-zisa confruntare dintre cei doi fiind, în opinia sa, instrumentată din afară.

"Consider că aceşti doi lideri au înţelepciunea să se înţeleagă şi să ducă mai departe partidul. Pentru că, din punctul meu de vedere, PSD a rămas singurul partid din România care mai ţine cu românii, lucru pe care sunt convins că şi cei doi lideri îl ştiu", a precizat Dorel Căprar.

Citește și: Presa INTERNAȚIONALĂ nu are ÎNCREDERE în noul PREMIER al României: Este deja A TREIA ÎNCERCARE A PSDBăsescu: Iohannis își PERICLITEAZĂ al doilea mandat. PREMIERUL va fi PURTĂTOR DE CUVÂNT AL DECIZIILOR LUI DADDY din Kiseleff (VIDEO)Grupul civic #REZISTENTA critică decizia lui Iohannis: „Considerăm că nu PSD merită o NOUĂ ȘANSĂ, ci ROMÂNIA”

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate