Electricianul Chiriță a fost numit șef la ANRE pentru a prinde un loc de deputat "bomba sexy" a lui Dragnea. Imagini cu cei doi în cămin în Regie (FOTO, VIDEO)

B1.ro | 19 Oct 2017, 12:19

Deputatul PSD Dumitru Chiriță a fost instalat, miercuri, de către Parlament, prin vot, în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Reglementare în Energie (ANRE). Numirea acestuia a șocat, deoarece CV-ul acestuia este unul modest, din care se remarcă ocupația de bază de electrician, și pentru că deputatul nici nu este un membru al important al partidului ca să justifice această importantă avansare în carieră.

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob vine însă cu o teorie interesantă privind adevăratul motiv al numirii acestuia la ANRE. O dată cu instalarea în funcție, Dumitru Chiriță își vacantează poziția de deputat, iar astfel următorului candidat de pe lista PSD din județul în care a fost ales noul șef ANRE, și anume Constanța, va ajunge în Parlament. Iar noul deputat va fi nimeni altul decât o apropiată a lui Liviu Dragnea, Şeila Abdulamit, tânără prezentată de presă drept "ultima feblețe" a liderul PSD.

Citește și: Iohannis intră la rupere la Dragnea: "Trebuia să demisioneze. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești" (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisKlaus Iohannis: "Avem dificultăți cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu România" (VIDEO)

Tânără Șeila a apărut prima dată în spațiul public în decembrie 2015 când Liviu Dragnea a mers într-o vizită într-un cămin din Regie pentru a revedea locul unde a fost cazat pe vremea când era student la Politehnica.

Cu ocazia acestei vizitei, Liviu Dragnea a mers chiar în camera Șeilei și a postat un filmuleț pe Facebook cu momentul vizitei în care socializează cu tânără și alți colegi și colege. Iar de aici, a început și ascensiunea politică a tinerei tătăroaice care este pe cale acum să ajungă parlamentar la doar 26 de ani.

Vizita lui Liviu Dragnea într-un cămin din Regie

Citește și: Orban, despre dezbaterea de la GDS: Nu știam că va veni Kovesi / Tăriceanu: E cea mai penibilă situație în care am văzut vreun politician din 1990 încoacePonta se dezlănțuie: Incompetența și prostia acestui Guvern ne va costaChirica îi cere demisia lui Dragnea și-l compară cu Nero

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate