E OFICIAL! CEx FULGER luni, la PSD. Ce important lider a confirmat informația

B1.ro | 13 Ian 2018, 17:19

Liderii PSD par să nu mai aibă răbdare până la ședința Comitetului Executiv Național (CEx) anunțată pentru 29 ianuarie, la Iași.

Tabăra Dragnea a reușit convocarea unui CEx fulger pentru tranșarea crizei politice din interiorul partidului.

Citește și: INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIORICA DĂNCILĂ, atacată DUR de un fost PSD-ist: “SOROS a pus iar premier în România”

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, considerat unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea, a anunțat oficial că luni, 15 ianuarie, va avea loc o ședință CEx organizată de conducerea partidului.

”Urmare a declarațiilor de tot felul din ultimele zile ale unor colegi din PSD, urmare a unei lipse de comunicare în interiorul partidului pe probleme care ne definesc, dar și a unei lipse de comunicare a colegilor din guvern, în condițiile în care mass-media amplifică de 100 de ori discuțiile interne, ținând cont că mulți primari și șefi de organizații ne cer să punem punct disensiunilor, în condițiile în care primim mii de mesaje de la oameni care ne întreabă de ce nu ne-am lămurit noi între noi, s-a luat hotărârea organizării unui Comitet Executiv extraordinar, înaintea celui de la Iași. Acest CEx fulger va avea loc luni", a declarat Codrin Ștefănescu, pentru DCNews.

"Tema este să ne reglăm în interior toate problemele care au ajuns în spațiul public amplificate de 100 de ori față de dimensiunea lor reală. Să ieșim cu asigurări către cei care ne-au votat că nu ne batem joc de votul lor, să trecem peste orgolii și poziții personale, așa cum  am făcut-o întotdeauna și să mergem mai departe”, a precizat secretarul general adjunct al PSD.

În ultimele zile, mai mulți lideri social-democrați au cerut insistent organizarea unei ședințe CEx a partidului, în contextul evidentului război dintre liderul Liviu Dragnea și premierul Mihai Tudose (Detalii AICI).

Citește și: MINISTRU, convocat DE URGENȚĂ la Bruxelles. România riscă…Băsescu, atac la Iohannis după desemnarea Vasilicăi: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis că Daddy urma să anunţe suspendarea?Doliu în PNL! A murit un membru de marcă al partidului

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate