”Du-te și pupă-i în c*r pe USR-iștii lui Soros care vând țara!” - Stil și eleganță marca PSD (FOTO)

B1.ro | 15 Dec 2017, 11:57

Se pare că Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea, Codrin Ștefănescu sau Nicolae Bacalbașa nu sunt exemple izolate de PSD-iști certați cu bunul simț. Dragoș Bîrlădeanu, ceva mai puțin cunoscut parlamentar PSD de Vrancea, se alătură minților luminate ale Partidului Social-Democrat, care nu se pot exprima altfel decât jignind.

Jurnalistul Sebastian Oancea a trimis tuturor parlamentarilor PSD câte un SMS cu mesajul: ”#hoților #văvedem #corupțiaucide”. Dragoș Bîrlădeanu n-a fost tocmai încântat și i-a răspuns lui Oancea cu SMS-ul: ”Du-te și pupă-i în cur pe USR-iștii lui Soros care vând țara!”. Faptul că parlamentarul PSD își primește salariul din banii cetățenilor se pare că nu l-a împiedicat câtuși de puțin să aibă o asemenea reacție.

Citește și: Opoziția iese la atac: Dezvăluiri despre presupuse legături ale Vioricăi Dăncilă cu dosarul de abuz în serviciu al lui Liviu Dragnea Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDiscurs dur în Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dăncilă, în 2017 protestele împotriva OUG 13 (VIDEO)

Foto: Sebastian Oancea / Facebook

Foto: Sebastian Oancea / Facebook

Citește și: Liderii ALDE, convocați de Dragnea. Tăriceanu este ABSENTBăsescu CRITICĂ propunerea PSD și îl SFĂTUIEȘTE pe Iohannis: „Aveți obligația politică să acceptați o propunere din opoziție”Imagine VIRALĂ: Ironii pe internet după propunerea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier (FOTO)

”Limbaj de parlamentar #PSD de Vrancea, după ce le-am trimis tuturor parlamentarilor PSD câte un sms cu mesajele din imagine. Domnul Dragoș Bîrlădeanu. Un elevat, un stilat, crescut la școala lui Oprișan. Și prompt cu răspunsul. La prezidențiale, domnul Bîrlă le spunea oamenilor că Iohannis le va vinde copiii în străinătate. Acum are altă placă”, a scris Sebastian Oancea, pe Facebook.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate