Dragnea, declarație tranșantă despre taberele din PSD și despre congres

B1.ro | 12 Ian 2018, 18:19

Aflat la Vaslui, cu prilejul întâlnirii cu liderii social-democrați din județ, Liviu Dragnea a declarat că nu există tabere în PSD și că nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului. 

Liderul social-democraților a afirmat că scandalul despre care vorbește presa e ”mult mai mic decât se vede”.

Citește și: INCOMPARABIL! Ea a fost PRIMA FEMEIE MINISTRU din istoria României: Avea studii în America și a revoluționat medicina! Vasilica...Cine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmVIORICA DĂNCILĂ, atacată DUR de un fost PSD-ist: “SOROS a pus iar premier în România”

Întrebat dacă se află în spatele deciziei lui Carmen Dan de a nu demisiona, Dragnea a răspuns că nu dorește să comenteze.

”Din ce am înţeles, că nu am văzut aseară, doamna ministru a ieşit cu nişte informaţii destul de bine fundamentate şi argumentate”, a afirmat șeful PSD, citat de Digi24.

La rândul său, vicepremierul Paul Stănescu a declarat că nu a discutat niciodată cu Liviu Dragnea despre posibilitatea ca el să fie nominalizat în funcția de premier, în locul lui Tudose. 

Liviu Dragnea se află în plin turneu în Moldova, pentru a se asigura că are susținerea organizațiilor teritoriale ale PSD, înaintea şedinţei Comitetului Executiv al partidului, care va avea loc în perioada 29-31 ianuarie, la Iași.

Citește și: MINISTRU, convocat DE URGENȚĂ la Bruxelles. România riscă…Băsescu, atac la Iohannis după desemnarea Vasilicăi: Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis că Daddy urma să anunţe suspendarea?Doliu în PNL! A murit un membru de marcă al partidului

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate