Detalii incredibile din şedinţa PSD: Baronii pregătesc sfârşitul lui Dragnea. Tudose şi Codrin Ştefănescu au cerut demisia unui ministru

B1.ro | 09 Ian 2018, 11:47

Încep să apară tot mai multe informaţii din interiorul şedinţei PSD de luni, iar aceasta nu a fost atât de calmă şi colegială precum a vrut Liviu Dragnea să dea de înţeles în conferinţa de presă susţinută la finalul Comitetului Executiv.

Astfel, Niculae Bădălău l-a acuzat în timpul şedinţei pe liderul PSD că a umplut ministerele cu oameni din Teleorman, în timp ce Marian Oprişan nu a ratat ocazia să îl critice la rândul său pe Dragnea.
Mai mult, surse politice pentru "Adevărul" arată în premieră că demisia ministrului Apărării, Mihai Fifor, a fost cerută atât de premierul Mihai Tudose, cât şi surprinzător de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu.

Citește și: Adrian Năstase iese la rampă: Mesajul incendiar care va produce REVOLUȚIE în PSDSimona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaCine este Viorica Dăncilă, prima femeie premier al României: Detalii din trecutul viitoarei șefe a Guvernului

Un alt subiect care riscă să agite spiritele în interiorul PSD este dorinţa premierului Mihai Tudose de a face o restructurare masivă în Guvern. Liviu Dragnea a subliniat în repetate rânduri în conferinţa de presă că decizia finală pe acest subiect va fi luată de către coaliţia PSD-ALDE pentru că prin restructurare se ajunge la vot în Parlament.

Sursele citate susţin că Tudose insistă pe un guvern care să aibă doar 17 ministere în loc de 24 precum în prezent. La această poziţie a aderat public şi Marian Oprişan printr-o declaraţie dată înainte de şedinţă.

"Pentru a respecta programul de guvernare, este nevoie de o restructurare totală în zona administraţiei centrale şi, implicit, a Guvernului. Aparatul central este foarte încărcat", a afirmat baronul PSD de Vrancea.

Această restructurare urmează însă să fie discutată şi decisă în urma Comitetului Executiv al PSD ce va avea loc la finalul lunii ianuarie la Iaşi.
În ceea ce priveşte poziţionarea baronilor privind un viitor conflict Liviu Dragnea- Mihai Tudose s-a remarcat faptul că Marian Oprişan a avut o întâlnire cu premierul înainte de şedinţă. La fel a făcut-o şi

Citește și: Presa INTERNAȚIONALĂ nu are ÎNCREDERE în noul PREMIER al României: Este deja A TREIA ÎNCERCARE A PSDBăsescu: Iohannis își PERICLITEAZĂ al doilea mandat. PREMIERUL va fi PURTĂTOR DE CUVÂNT AL DECIZIILOR LUI DADDY din Kiseleff (VIDEO)Grupul civic #REZISTENTA critică decizia lui Iohannis: „Considerăm că nu PSD merită o NOUĂ ȘANSĂ, ci ROMÂNIA”

Adrian Ţuţuianu care s-a remarcat în timpul CEx-ului drept o voce critică la adresa lui Dragnea alături de alţi doi baroni din sud: Niculae Bădălău şi Paul Stănescu.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate