Deputatul preferat al propagandei ruse, la război cu "Trinomul KKK"

B1.ro | 12 Oct 2017, 18:26

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD intens promovat în sursele de presă de propagandă rusă precum Sputnik, a început un război cu "Trinomul KKK", adică în viziunea sa Klaus (nr. Iohannis), Klemm (nr. ambasadorul american), Kovesi (nr. șefa DNA).

Cel numit de Sputnik drept un posibil premier a trimis o scrisoare către Comitetul Executiv al PSD, care s-a întrunit joi pentru a decide privind cererea lui Tudose de schimbare a unor miniștri din guvern, în care afirmă că, dacî "miniștrii penali" demisionează, este doar pentru că "i-a împins Tudose către această decizie".

Citește și: Lovitură pentru UDMR! Senatul a votat o altă zi a minorităților naționaleDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimiți”Românii nu trebuie să fie la cheremul unui interlop!” PNL atacă la CCR hotărârea ce obligă persoanele convocate să participe la Comisia SRITăriceanu a sesizat Curtea Constituțională în cazul dosarului ”Belina”

"Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniștrilor "penali", să meargă apoi în față oamenilor și să își explice trădarea! Eu, unul, vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu Trinomul KKK (Klaus, Klemm, Kovesi)! Vreau să văd cine are curajul de a lupta azi pentru o Declarație de Independență a PSD față de Noua Securitate și cine vrea, dimpotrivă, capitularea PSD! Cine își respectă propriul electorat și cine vrea ca PSD să devina USR 2! Repet: azi e momentul adevărului - Declarație de Independență sau Ziua marii rușini a PSD!", susține Pleșoianu în scrisoarea către CExN al PSD.

Mai mult, Liviu Pleșoianu a cerut ca toți membrii de partid care votează pentru demisia unor miniștri "pe motiv că au spus Iohannis și Tudose că sunt penali" trebuie să iasă să dea explicații în fața electoratului.


 

Citește și: REVOCAREA ministrului Finanțelor, Ionuț Mișa, cerută din PSDPSD-iștii bat șaua, ca să înțeleagă Johannis: Vor să scoată din declarațiile publice două cuvinte „sensibile”. Care sunt acestea?Anunţ ŞOC: OLGUŢA VASILESCU părăsește Guvernul PSD?

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate