”Demnitatea e ceea ce rămâne!” Rovana Plumb a povestit, după CEx, cum a aflat că este vizată în dosarul ”Belina”

B1.ro | 13 Oct 2017, 00:25

Rovana Plumb, Ministrul demisionar al Fondurilor Europene, a declarat, după ședința maraton a CEx-ului, că a aflat că este vizată de DNA în dosarul ”Belina” prin intermediul jurnaliștilor, în timp ce discuta cu reprezentanții Comisiei Europene în vederea dezvoltării infrastructurii sociale și rutiere. Aceasta a precizat că se consideră nevinovată și a insistat că va rămâne membru PSD și chiar este mândră de acest lucru.

”Am fost înștiințată de DNA că sunt în dosarul ”Belina” prin intermediul dumneavoastră. Eram în negocieri cu Comisia Europeană. Toți reprezentanții CE erau în sala de ședințe a Ministerului Fondurilor Europene, discutam despre cum să dezvoltăm infrastructura socială și rutieră în urbanul mic și mediu, pentru care am aprobat, în cursul negocierilor, o realocare de 200 de milioane de euro. Așa am aflat despre ce am aflat. În continuare nu sunt vinovată, dar nici nu vreau să se folosească diverse pretexte în bătăliile politice”, a explicat Rovana Plumb.

Citește și: MEGA-SCANDAL în Parlament! Opoziția PĂRĂSEȘTE SALA, după un GEST FORȚĂ al PSD. Incredibil! Despre ce este vorbaÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89

Întrebată dacă este supărată pe Mihai Tudose, Rovana Plumb a răspuns: ”în politică nu există supărare, în politică trebuie să-și vezi de drumul tău”.

”Mereu voi rămâne membră PSD și mă mândresc cu asta. Am simțit că putem și am demonstrat că putem să facem lucruri bune”, a mai punctat aceasta.

Plumb a insistat că niciodată nu a discutat în public despre problemele PSD, ci doar în forurile statutare ale partidului.

”Am spus ca sunt om de partid și că PSD e foarte important pentru mine. Mi-am prezentat poziția, am luat decizia nu la cald, am cumpănit. Pentru că sunt un om de partid și pentru că acest partid a câștigat încrederea a milioane de oameni prin acest program, acest program trebuie dus la capăt”, a mai declarat Plumb, după ședința în care conducerea PSD a acceptat demisia ei.

Citește și: Haos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislativePSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră””Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”

”Demnitatea e ceea ce rămâne”, a mai punctat ministrul demisionar.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate