"Dacă ar fi vulpoi, Dragnea ar arăta cu blana binișor jumulită și cu o coadă proporțional scurtată”

B1.ro | 11 Oct 2017, 18:03

Scandalul iscat în PSD după publicarea sondajului care arată prăbușirea Executivului l-a determinat pe Liviu Dragnea să-și schimbe tonul și atitudinea. Încolțit din toate părțile, șeful social-democraților a devenit “tot mai mieros, mai cuminte”.

Jurnalistul Cornel Nistorescu remarcă faptul că Dragnea încearcă să arunce vina pe alții.

Citește și: CTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutHaos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislative

“Ba că n-a zis, ba că nu știe, ba că nu el, ci Tăriceanu. Parcă mustața i s-a rărit și curge mai mătăsos. Se vede pe figura sa că lucrurile nu-i prea ies și că se poticnește în toate, de parcă s-ar chinui să urce pe un munte de unt bătut de soare.

Dacă ar fi vulpoi, Dragnea ar a arăta cu blana binișor jumulită și cu o coadă proporțional scurtată”, scrie Nistorescu într-un articol pentru Cotidianul.

În schimb, Tudose taie și spânzură. Premierul a anunțat remaniere în Guvern, silindu-l pe Dragnea să accepte ideile sale.

O a doua cădere a Guvernului în mai puțin de un an ar aduce un prejudiciu grav României. Dragnea nu își mai permite acest lucru, după căderea lui Grindeanu.

Citește și: PSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră””Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”Camera Deputaţilor a cheltuit peste şapte milioane de lei într-o singură lună. Pe ce au dat aleșii banii

Pe de altă parte, susține Nistorescu, mai există un conflict vizibil: PSD contra SRI.

“Mi-e clar că relația PSD-ului cu Guvernul înseamnă probleme între partid, adică Dragnea, și Guvern, adică Tudose, SRI, Iohannis și cine o mai fi în această schelă de putere”, mai spune jurnalistul.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate