CUTREMUR în Guvernul lui Tudose! Alți doi MINIȘTRI au cerut să DEMISIONEZE!

B1.ro | 16 Oct 2017, 14:49

Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au demisionat joi după ce încă de la începutul săptămânii trecute premierul Mihai Tudose a anunțat că dorește eliminarea din guvern a miniștrilor cu probleme penale sau a celor care creează probleme de integritate sau în relația cu Comisia Europeană.

Guvernul României era să primească o lovitură mult mai dură decât cea pe care a suferit-o joi seară în ședința de Comitet Executiv al PSD în care 3 miniștri și-au depus demisia, și anume Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc.

Citește și: Iohannis intră la rupere la Dragnea: "Trebuia să demisioneze. Acest circ, cu victimizări, nu face bine societății românești" (VIDEO)George și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisKlaus Iohannis: "Avem dificultăți cu Parlamentul. Ei sunt oarecum paraleli cu România" (VIDEO)

Gabriela Firea a dezvăluit că și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, și ministrul Apelor și Pădurilor, Doina Pană, au vrut să își înainteze demisia în semn de solidaritate cu cele două ministre.

"Ne-am rugat să nu facă acest gest, pentru că ar însemna să slăbim și mai mult acest guvern și că sunt miniștri performanți. Au fost Olguța Vasilescu și Doina Pană. Le-am înțeles. Personal le-am rugat să nu faca un astfel de gest", a declarat Gabriela Firea la RomâniaTV.


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate