Codrin Ștefănescu și Victor Ponta, război pe numărul de like-uri de pe Facebook: I-am dat un comentariu și m-a blocat. E un laș!

B1.ro | 25 Sep 2017, 10:37

Conflictul dintre PSD și Victor Ponta a ajuns în faza întrecerii în numărului de like-uri și blocării pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, s-a plâns că Victor Ponta l-a blocat după ce i-a pus o întrebare într-un comentariu pe Facebook, comentariu care a strâns mai multe like-uri decât postarea fostului premier.

Citește și: ”A plecat Regele şi am rămas cu comuniştii!” Lupta cu statul paralel i-a obosit pe ”monarhiștii” Dragnea și Tăriceanu. Reacția celor doi, la funeraliile lui Mihai I (FOTO)Klaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteCine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)

"Ponta, după opinia mea, este un laș. Uitați-vă, ultima chestie. Am postat un comentariu, când m-a atacat pe pagina lui de Facebook, care a primit mai multe like-uri decât postarea lui, ca să înțelegem. L-a șters după ce voi, cei din presă, l-ați făcut public, după care m-a șters și m-a blocat și pe mine. Asta este metodă de fost prim ministru și de șef al PSD? E jenant ce face. (...) Nu-mi vine să cred ce om am susținut noi”, s-a plâns Codrin Ștefănescu.

Acest episod vine după ce Victor Ponta l-a făcut "bufon" pe Codrin Ștefănescu pentru că a afirmat că Victor Ponta și George Maior colaborează cu "binomul" pentru a îl scoate pe Liviu Dragnea din scena politică și a luat PSD-ul.

Codrin Ștefănescu și Victor Ponta, război pe numărul de like-uri de pe Facebook: I-am dat un comentariu și m-a blocat. E un laș!

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate