Codrin Ștefănescu: Mă doare-n c*r de ce spune Ponta

B1.ro | 13 Oct 2017, 14:49

Codrin Ștefănescu a avut o reacție obscenă când a fost întrebat, la Antena 3, ce părere are despre declarațiile lui Victor Ponta, informează aktual24.ro

”Ma doare în cur de ce spune Victor Ponta!”, a tunat Ștefănescu.

Citește și: MEGA-SCANDAL în Parlament! Opoziția PĂRĂSEȘTE SALA, după un GEST FORȚĂ al PSD. Incredibil! Despre ce este vorbaÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89

Bineînțeles, reacția moderatoarei Maria Coman a fost una de stupoare.

Liderul PSD însă nu a băgat-o în seamă și a continuat să-l atace pe fostul premier: ”Nu are nicio importanță despre ce zice Victor Ponta. Noi am vorbit despre lucruri serioase la PSD”. 

La finalul discursului, moderatoarea a revenit cu o nouă remarcă: ”Sper că mai devreme ați spus ‘mă doare în cot’...”.

Victor Ponta scrisese pe Facebook că, joi seară, la CEx-ul PSD, Mihai Tudose a scăpat de cei mai importanți soldați ai Cartelului TelDrum. Fostul premier mai precizase că Liviu Dragnea are grijă să se salveze mereu doar pe el și că lupta șefului PSD cu Sistemul este doar o păcăleală. (Detalii AICI)
 

Citește și: Haos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislativePSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră””Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate