Carmen Dan "se spală pe mâini" de criza creată în țară: "Nici miniștrii și nici PSD nu a generat-o" (VIDEO)

B1.ro | 16 Iun 2017, 12:08

Ministrul de Interne Carmen Dan a ieșit vineri public într-o conferință de presă pentru a putea la rândul lansa la rândul ei un atac la adresa premierul Sorin Grindeanu și a pune în cârca lui toată criză politică din țară iscată de decizia coaliției PSD-ALDE de a retrage sprijinul politic acordat guvernului Grindeanu și de refuzul premierul de a demisiona în ciuda faptului că majoritatea miniștrilor au făcut acest gest.

Carmen Dan a mai ținut de asemenea să răspundă cererilor făcute de premierul Grindeanu joi și anume ca miniștrii să arate responsabilitate și să își îndeplinească în continuare atribuțiunile de serviciu în ciuda faptului că și-au depus demisia.

Citește și: Premierul face campanie electorală printre fructe și legume. Cum a vrut să-i impresioneze pe comercianții din piață (FOTO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAVERILE JUPÂNILOR JUDEȚENI Mizeria din închisori aduce premii: Bani de la buget, pentru deținuții eliberați!

"În ultimele zile am primit foarte multe mesaje, atât de la cetățeni cât și de la angajații M.A.I., în acele mesaje mi se puneau o serie de întrebări referitoare la niște activități pe care le-am început în minister și m-aș referi la activitatea și demersul nostru în ceea ce privește stadionul Dinamo, în ceea ce privește Direcția Generală de Protecție de Interne (DGPI), proiectul legislativ al cărții electronice de identitate, care este în consultare publică.

Unele mesaje au fost de transmitere a dorinței de a continua, este motivul pentru care am considerat că este foarte important ca la rândul meu să transmit un mesaj de stabilitate și fac asta cu un motiv în plus.

Aseară într-o conferință la Palatul Victoria s-a indus în spațiul public ideea că miniștrii nu sunt la minister, s-a spus că s-a încercat să se ia legătura sau s-a luat legătura cu o serie de miniștri care au fost trimiși la minister.

Citește și: Adrian Năstase, dezvăluiri bombă: Ce CADOU i-a făcut George Soros lui Băsescu“Este fals ceea ce încearcă să inducă în opinia publică”. Un senator liberal, critici la adresa lui Ionuț MișaTăriceanu dă cărțile pe față: Eu VOI PLECA din politică 

Pe mine nu m-a sunat nimeni, dacă mă sunau eram la minister și sunt în asentimentul tuturor când spun că noi venim și ne facem treaba la ministerele pe care le reprezentăm, M.A.I. își face datoria chiar dacă în plan politic e o situație conflictuală.

Nici miniștrii nici PSD nu a generat-o, este un semn atât pentru opinia publică și pentru colegii din mai care trebuie să știu ca au ministru si lucruri merg în continuare", a afirmat Carmen Dan.

Carmen Dan "se spală pe mâini" de criza creată în țară: "Nici miniștrii și nici PSD nu a generat-o"

Citește și: Zeci de mii de oameni în stradă, Dragnea preocupat de bomboanele agricole (FOTO)Premierul Tudose l-a ironizat pe noul ministru al Transporturilor! Ce s-a întamplat la ședința de GuvernIMAGINEA ZILEI - #metoo, cu Dragnea și Tudose


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Politică
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate