”Băi, băiatule, te pun capră, îți dau și la m**e, te f*t și-n c*r”. Înregistrări ȘOC! Cine este CELEBRUL POLITICIAN care ÎNJURĂ ca la UȘA cortului (VIDEO)

B1.ro | 11 Dec 2017, 15:25

Înregistrări incredibile cu primarul ALDE din Medgidia în rol principal au fost postate pe Internet. Dorian Hapurnea, un jurnalist din Constanța, a publicat pe Facebook și pe YouTube înregistrări în care

Valentin Vrabie, aflat în stare de ebrietate, îl înjură și-l amenință pe un anume Adrian Barză.

Citește și: Opoziția iese la atac: Dezvăluiri despre presupuse legături ale Vioricăi Dăncilă cu dosarul de abuz în serviciu al lui Liviu Dragnea Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDiscurs dur în Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dăncilă, în 2017 protestele împotriva OUG 13 (VIDEO)

Cei doi se înjură cu sete, își aruncă cuvinte grele și se acuză reciproc de comiterea a tot felul de ilegalități în Medgidia

”Bai, baiatule, te pun capra, iti dau si la m…e, te f…t si-n c…r”, îi spune Vrabie, la un moment dat, lui Adrian Barză

În octombrie 2016, amintește Aktual24, primarul Vrabie declara că s-a înscris în ALDE deoarece ”clasa politică e murdară”: ”Voi reforma acest partid. Nu sunt interesat acum de o funcție. Voi aștepta să văd și ce dorește acest partid. În momentul în care eu consider că lucrurile nu merg în direcția în care ne-am înțeles, bineînțeles că voi face un pas în lateral, ca de obicei, niciodată înapoi”.

”Băi, băiatule, te pun capră, îți dau și la m**e, te f*t și-n c*r” - Primarul ALDE din Medgidia, Valentin Vrabie

Citește și: Liderii ALDE, convocați de Dragnea. Tăriceanu este ABSENTBăsescu CRITICĂ propunerea PSD și îl SFĂTUIEȘTE pe Iohannis: „Aveți obligația politică să acceptați o propunere din opoziție”Imagine VIRALĂ: Ironii pe internet după propunerea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate