Alianța premierilor certați cu Dragnea: Sorin Grindeanu: "Tudose mi-a propus o funcție de ministru"

B1.ro | 13 Oct 2017, 16:35

Fostul premier Sorin Grindeanu a confirmat informații apărute la începutul zilei pe surse și anume că Mihai Tudose i-a propus să preia un post de ministru în cabinetul său.

"Mihai Tudose mi-a propus o funcție de ministru", a dezvăluit Grindeanu la Europa FM, afirmând însă că a refuzat.

Citește și: MEGA-SCANDAL în Parlament! Opoziția PĂRĂSEȘTE SALA, după un GEST FORȚĂ al PSD. Incredibil! Despre ce este vorbaÎn plin scandal, Principesa Margareta s-a dat de gol în timpul înmormântării RegeluiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCTP: Bandiții politici Dragnea și Tăriceanu sunt moștenitorii celor care au ordonat omorârea românilor în decembrie `89

"Consider că nu e cazul și i-am transmis asta premierului", a precizat fostul premier.

Sorin Grindeanu a ținut să îl felicite, în cadrul emisiunii, pe Mihai Tudose pentru activitatea în fruntea guvernului, precizând că a refuzat din motive personale, dar este deschis pentru viitor la o colaborare.

"Există titulari, le urez succes. Am refuzat din motive personale, nu e un moment potrivit. Și, dacă sunt adevărate cele ce am citit, sper să facă treabă și vor fi foarte buni miniștri. Cine știe ce rezervă viitorul? În acest moment, lucrurile sunt clare și este exclus", a afirmat Grindeanu

Chestionat privind ministerul la care acesta ar fi putut fi numit și dacă acesta ar fi cel de la Fonduri Europene, Grindeanu a refuzat să dea detalii.

Citește și: Haos sau hărnicie? România e iar lider regional la numărul de modificări legislativePSD vrea modificarea Legii pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie. Explicațiile deputatului ”Mitralieră””Un comunist tot comunist rămâne, oricât s-ar flenduri printre capete încoronate”

B1.ro a scris încă de dimineață că Sorin Grindeanu este unul dintre numele luate în calcul de Mihai Tudose pentru a ocupa unul din posturile vacante din Guvern (Detalii AICI).
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate