ABERAȚIA ZILEI: Un ministru oferă deduceri de TVA televiziunilor care dau știri pozitive

B1.ro | 28 Aug 2017, 10:33

Unul dintre miniștrii cabinetului Tudose vrea ca la televizor să fie difuzate mai multe știri pozitive decât negative.

Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor, pentru că despre ea este vorba, propune un proiect între femeile din politică și cele din mass-media pentru promovarea știrilor pozitive din presă.

Citește și: Cine sunt de fapt parlamentarii PSD care acum s-au cocoțat pe moartea Regelui Mihai: În 1994, Eugen Nicolicea cere să fie declarat persona non-grata pe teritoriul României (FOTO)Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplatFostul președinte CCR: Iordache e ATÂT DE DEȘTEPT, încât... (VIDEO)

Aceasta a vorbit într-un interviu pentru Libertatea despre această idee și este de părere că știrile negative afectează societatea, tinerii fiind cei mai expuși.

”În plus, mai este un principiul psihologic simplu, te identifici cu ceea ce vezi. Iar tânărul care se uită la tv, se identifică cu ceea ce vede. Și el când vede că se parvine ușor prin prostituție, prin furt…și avem atât de multe exemple pozitive. Eu nu vreau să văd numai tineri care fac minuni, în sensul rău, ci să văd și olimpicul, la fel de difuzat. Iar acesta este doar un exemplu”, a spus Doina Pană, potrivit sursei citate.

Aceasta a adăugat că presa ar putea primi anumite facilități dacă ar face acest lucru, unele dintre acestea fiind deducerile de TVA.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Politică
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate