Un celebru actor de la Hollywood, acuzat de hărțuire sexuală (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:45

Acuzații grave de hărțuire sexuală la Hollywood. Un celebru actor este acuzat de o machieuză că ar fi avut un “tratament necorespunzător” la o petrecere dedicată Globurilor de Aur în 2014.

Annamarie Tendler l-a acuzat pe actorul Ben Affleck pe Twitter că a pipăit-o pe sâni, scrie Agerpres.

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu, afaceristă la doar 10 ani! Ce vinde pe internetCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutZânele fug de bucătărie! Cu cât o PLĂTEȘTE Andreea Marin pe femeia care îi face curat și îi gătește. E INCREDIBIL!!

Nu este prima astfel de acuzație adusă actorului. Acesta și-a cerut scuze public după ce, în 2003, a făcut exact același gest cu actrița Hilarie Burton.

Aceste acuzații vin și după ieșirea la iveală a unei înregistrări din 2004 care îl arată pe starul din "Batman" cerându-i unei jurnaliste canadiene să își arate sânii, în timpul unui interviu de promovare al filmului lui Kevin Smith ,"Jersey Girl".

În imagini se observă cum actorul de 45 de ani o atinge pe prezentatoarea Anne-Marie Losique pe sâni și o întreabă dacă șefilor ei nu le-ar plăcea mai mult să facă interviul cu el topless. La momentul respectiv, Affleck era logodit cu Jennifer Lopez.

Un celebru actor de la Hollywood, acuzat de hărțuire sexuală

Citește și: Cornel Galeș pleacă din România: De ce aș mai rămâne? Din păcate, soțul Ilenei Ciuculete...“Dacă ne căsătoream, eram de mult divorțați.” Cuplul de AUR de la Hollywood care durează de 33 de ani FERICIȚIȘtefan Bănică, mesaj TULBURĂTOR despre Regele Mihai: Discurs cu ropote de aplauze la Sala Palatului

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate