TOTUL a ieșit la iveală! Angelina Jolie are o nouă RELAȚIE? Cine este NOUL bărbat din viața vedetei...

B1.ro | 12 Ian 2018, 19:23

Mai multe zvonuri au apărut în ultimele zile, potrivit cărora Angelina Jolie are o nouă relație cu producătorul de film din Cambodgia, PraCh Ly.

Angelina Jolie și PraCh Ly, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut prin intermediul Loung Ung, activista și scriitoare cărții pe care se bazează filmul „First They Killed My Father”, scrie elle.ro.

Citește și: Elena Merişoreanu şi-a făcut injecţii cu BOTOX, la 69 de aniCine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmS-a aflat! Suma FABULOASĂ pe care o câștigă ANDRA la ProTV. Dar nici cu Măruță nu îi e rușine. TOTALUL este...  

O sursă din anturajul starului a declarat că cei doi au participat împreună la mai multe evenimente de promovare, însă nu poate fi vorba despre o relație.

Sursa a precizat că Angelina Jolie și PraCh Ly sunt prieteni foarte buni și va trece mult timp până când actrița va avea o nouă relație.

La rândul ei, Angelina a explicat recent că prioritatea în acest moment o reprezintă copiii și că nu este interesată de noi relații.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate