TE TREZEȘTI noaptea la ORE FIXE?! Acest indiciu îți poate SCHIMBA viața pentru totdeauna! Trebuie să mergi la MEDIC

B1.ro | 14 Ian 2018, 13:39

Cu siguranță vi s-a întâmplat de mai multe ori să vă treziți noaptea la ore fixe. Iată și justificarea.

Specialiștii au declarat că ora la care te trezești poate da indicii clare despre problemele de sănătate pe care le-ai putea avea.

Citește și: Uuuu, poliţist adjectiv, arestează-ne pe toţi FĂRĂ NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasă femeie din Poliție face ravagii printre bărbați (FOTO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDe ce ne îngrășăm, de fapt?! Un cunoscut medic, DEZVĂLUIRE incredibilă! Mitul a fost SPULBERAT! Ce putem face

Astfel, cei care se trezesc la unu sau la două noaptea sunt persoane care ar putea suferi de o supraîncărcare cu energii negative și furie. Pentru a dormi mai bine, trebuie să elimini stresul.

Cei care se trezesc la 3, 4 sau 5 ar putea avea serioase probleme de sănătate la plămâni! Nue ste obligatoriu, dar parcă nu ar strica o vizită la medic.

Supărările, mai noi sau mai vechi, te pot împiedica să ai un somn odihnitor noaptea.

Dacă ai obiceiul să te trezești între orele 5 și 7, atunci acest lucru ar putea indica un dezechilibru la nivelul intestinului gros.

Citește și: Prima reacție a Ginei Pistol după ce a plecat în vacanță cu Smiley: Povestea pe care o trăiesc... (FOTO)DE NECREZUT! Elena Merişoreanu, JEFUITĂ de propriile menajere. A rămas în... SEIFUL gol   Pactul SECRET făcut de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, cu câteva luni înainte de moartea artistei! S-a AFLAT tot! Este vorba despre ...

Faptul că ai ore fixe la care te trezești noaptea demonstrează că tu ai mereu parte de un creier treaz, ce refuză să piardă controlul situației.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate