Soţul meu s-a ... După ce a aflat că gemenii ei au sindromul Down, Cristina Bălan a primit o NOUĂ LOVITURĂ de la viață

B1.ro | 10 Oct 2017, 12:29

Cristina Bălan, câștigătoarea concursului Vocea României, trece prin momente extrem de grele. Artista s-a confruntat cu o mare problemă, chiar înainte de a filma videoclipul pentru o nouă piesă. 

Artista a povestit totul pe Facebook.

„Astăzi ar fi trebuit să filmez clip. Un clip amânat, din varii motive, din primăvară, din vară… Motivul pentru care nu filmez clipul astăzi este pentru că aseară am rămas fără echipamentul pe care-l închiriam pentru filmare. Echipament pentru care am discutat cu cineva de ceva vreme, doar nu de ieri, alaltăieri.

De la „da, facem, vă ajut, sigur boss, zi ce vrei, ce ai nevoie” la „nu te supăra pe mine, dar am închiriat majoritatea sculelor” a fost o distanţă relativ mică.

Citește și: Prima reacţie a familiei lui Florin Salam, după ce Roxana Dobre A FUGIT cu FOSTUL iubit: "Nu-mi vine să cred..."'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăMișcarea făcută în SECRET de fostul principe NICOLAE. S-a aflat abia ACUM! Nimeni NU SE AȘTEPTA la asta. Avocatul A CONFIRMAT

Sigur, nimeni nu ne era dator. Sigur, era vorba de o mână de ajutor, să ne încadrăm într-un buget, adică era o favoare. Am zis, un ajutor. Echipament închiriat mult mai ieftin decât preţul pieţei. Nu gratis, dar mult mai convenabil.

Însă în ajunul filmărilor, adică aseară, să afli că degeaba ai mobilizat o grămadă de oameni pentru următoarea zi este pur şi simplu KO psihic. Şi sunt foarte supărată. Poate dacă nu ar mai fi fost amânate aceste filmări, ar mai fi fost cumva.

Dar uite că ne străduim de atâta vreme şi mereu apar motive, ba e primăvară şi nu e bine să lansăm acum, că piesa nu e de vară (o prostie, în opinia mea, dar asta e industria), ba că e vara şi oamenii sunt plecaţi în vacanţe, o lăsăm pe toamna, ba cutare nu poate pentru că *insert motiv aici* şamd.

Şi oamenii mă întreabă când mai scot şi eu piesă. De parcă mă scobesc între dinţi şi scot piesă, that’s all.

Citește și: E cuplul momentului la Hollywood: Nimeni nu s-ar fi gândit la asta!!Mai bine MODĂ decât politică: Alexandra Dragnea nu prea e fata lui tata! CUM ARATĂ și pe cine IUBEȘTE moștenitoarea liderului PSD (FOTO)Magnat al hip-hop-ului, anchetat pentru viol și agresiune sexuală

Mea culpa e că vreau să fac lucruri semnificative, lucruri care să transmită ceva. N-am vrut să filmez un clip doar aşa, să fie nişte imagini comerciale şi atât. Cred în muzică mea, producţia piesei este ireproşabilă, vreau să beneficieze de un clip pe măsură. Am vrut să transmit ceva, un mesaj. Iar lucrurile astea cer timp. Şi mai cer şi bani, să nu uităm, totuşi, scopul suprem al existenţei umane (sunt ironică).

Soţul meu s-a dat peste cap şi a muncit până la epuizare, s-a stresat, a rupt din timpul petrecut cu noi, s-a zbătut şi a antrenat multă lume în treaba asta, lume care pune şi suflet. Ca totul să se năruiască cu un apel telefonic, cu o seară înaintea filmărilor. După o săptămână de dat telefoane şi de anunţat lumea… După luni de căutat soluţii şi oameni cu care să rezonam.

Şi totul după o perioadă cruntă de depresie, despre care voi vorbi cu altă ocazie (traducere liberă: când voi simţi că pot vorbi despre asta).Nu ştiu ce să mai spun, sunt supărată cum rar mi se întâmplă. Da, deşi ni s-a spus, candid, să nu ne supărăm, iată că eu m-am supărat. Este ultimul lucru de care aveam nevoie, după nişte lovituri emoţionale încasate în ultima vreme.

Aşa că mă descarc aici cu concluzia următoare: nu va bazaţi pe „daaaa, sigur că te ajut, facem, dregem”. Din gură ajută toţi de numa-numa. Apoi nu-i mai găseşti, dai telefoane, nu răspund şi când răspund nu te mai pot ajută.

 

C’est la vie. Supărarea o să-mi treacă, clipul probabil că-l vom filma (în starea de acum nu mai sunt sigură de nimic), dar am învăţat încă o lecţie. Pe gratis.

Le cer scuze tuturor celor care astăzi îşi făceau timp pentru noi. Echipa de filmare, regizorul, băieţii din trupa mea, figuraţia, echipa de styling etc.”, a scris artista pe pagina de Facebook.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate