S-a întors roata! Soțul lui Laurette nu mai vrea să divorțeze de vedetă. Cum a reacționat aceasta la aflarea veștii…

B1.ro | 13 Ian 2018, 13:22

Ciprian Nistor, soțul lui Laurette, nu mai vrea să divorțeze, acesta cerându-i cedetei să-l ierte, după ce a înaintat divorţul, acuzând-o că are relaţii extraconjugale.

Afaceristul, condamnat la 15 ani de închisoare, i-a trimis soţiei mai multe cadouri, în speranţa că ea va da uitării acuzațiile aduse și îl va ierta.

Citește și: Uuuu, poliţist adjectiv, arestează-ne pe toţi FĂRĂ NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasă femeie din Poliție face ravagii printre bărbați (FOTO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDe ce ne îngrășăm, de fapt?! Un cunoscut medic, DEZVĂLUIRE incredibilă! Mitul a fost SPULBERAT! Ce putem face

”După ce a jignit-o, Ciprian nu ştie cum să-şi mai ceară iertare şi să o înduplece pe Laurette să renunţe la despărţire. I-a trimis cadouri scumpe, i-a dat bani, buchete enorme de flori, un telefon de ultimă generaţie, chiar nu mai ştie ce să-i cumpere. Ba i-a spus chiar să-şi aleagă ce maşină vrea ea, că o va avea. A spus că-şi retrage cererea de divorţ, pentru că o iubeşte şi vrea să fie din nou o familie”, a declarat un apropiat de-al cuplului pentru Click.

Însă, se pare că Laurette nu-și dorește o împăcare cu Ciprian.

Laurette abia aşteaptă să divorţeze, ca să scape de nebun, dar se pare că lucrurile nu sunt atât de simple”, a mai spus aceeaşi sursă.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate