S-a întâmplat în familia lui Denis Alibec: A fost arestat

B1.ro | 12 Oct 2017, 21:14

Familia lui Denis Alibec a avut de înfruntat o situație dificilă.

Unchiul fotbalistului, Gelil Alibec, a fost nevoit să meargă de multe ori la poliție pentru a da declarații, după ce a spus că a fost victima unui furt.

Citește și: Jurații de la X Factor au rămas mască când au aflat cum îl cheamă. Ce NUME poartă acest concurent De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiUna dintre cele mai iubite cântărețe din România a devenit mamă. Nimeni nu știa că ar fi însărcinată (FOTO)Ce face un cățel pentru a obține o bucățică de prăjitură (VIDEO)

Furtul a avut loc în urmă cu șapte ani, iar ancheta a scos la suprafață faptul că Ion-Arsene Burian a fost autorul jafului.

Bărbatul care l-a jefuit pe unchiul lui Denis Alibec a primit trei ani de închisoare.

"Condamnă pe inculpatul Burian Ion Arsene, la pedeapsa închisorii de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În baza art. 71 C.pen interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a si b C.pen., cu excepţia dreptului de a alege. În baza art. 189 C.pr.pen, onorariul pentru avocatul desemnat din oficiu, în sumă de 200 lei, pentru av. Gheorghina Reghine Ursula, conf delegaţie nr. 00068 din 09.03.2010, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, În baza art. 191 al 1 C.pr.pen. Obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 600 lei. Cu apel în 10 zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă", au decis magistraţii, potrivit SpyNews.

Citește și: Gerard Butler s-a injectat cu venin de albine. Ce a pățit actorul după ce și-a făcut acest tratament Locuința artistei Mariah Carey a fost jefuită. Ce au furat hoții Veste ȘOCANTĂ pentru fanii lui Ed Sheeran! Artistul a fost lovit de o mașină (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Monden
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate