S-a întâmplat în familia lui Denis Alibec: A fost arestat

B1.ro | 12 Oct 2017, 21:14

Familia lui Denis Alibec a avut de înfruntat o situație dificilă.

Unchiul fotbalistului, Gelil Alibec, a fost nevoit să meargă de multe ori la poliție pentru a da declarații, după ce a spus că a fost victima unui furt.

Citește și: Fiica lui Irinel Columbeanu, afaceristă la doar 10 ani! Ce vinde pe internetCe a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutZânele fug de bucătărie! Cu cât o PLĂTEȘTE Andreea Marin pe femeia care îi face curat și îi gătește. E INCREDIBIL!!

Furtul a avut loc în urmă cu șapte ani, iar ancheta a scos la suprafață faptul că Ion-Arsene Burian a fost autorul jafului.

Bărbatul care l-a jefuit pe unchiul lui Denis Alibec a primit trei ani de închisoare.

"Condamnă pe inculpatul Burian Ion Arsene, la pedeapsa închisorii de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În baza art. 71 C.pen interzice inculpatului drepturile prev. de art. 64 lit. a si b C.pen., cu excepţia dreptului de a alege. În baza art. 189 C.pr.pen, onorariul pentru avocatul desemnat din oficiu, în sumă de 200 lei, pentru av. Gheorghina Reghine Ursula, conf delegaţie nr. 00068 din 09.03.2010, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, În baza art. 191 al 1 C.pr.pen. Obligă pe inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în sumă de 600 lei. Cu apel în 10 zile de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru cele lipsă", au decis magistraţii, potrivit SpyNews.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate