Probleme în paradis: Mădălina Ghenea și Matei Stratan au rupt logodna?! Cea mai grea cale este să fii de unul singur

B1.ro | 11 Sep 2017, 11:31

Probleme în cuplul Mădălina Ghenea-Matei Stratan. Deși păreau foarte uniți, fotomodelul și afaceristul ar fi luat o “pauză” în relație.

“Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav”, au declarat surse din anturajul milionarului, potrivit cancan.

Citește și: Mesajul lui Tudor Chirilă după ce eleva lui Smiley a câștigat Vocea RomânieiKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primeste„Am fost și soție, și amantă” Confesiunile INCREDIBILE ale unei frumoase actrițe din România!

Mădălina a plecat în Italia, pentru a se regăsi. Din data de 6 august nu a mai postat nicio fotografie cu logodnicul ei, iar până atunci, aproape zilnic își arăta iubirea pentru el pe conturile de socializare. În schimb, a postat multe texte motivaționale, cum ar fi: “Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic”.

Contactat de canca, Matei a declarat că "Nu am avut neînţelegeri, ea a fost plecată în Italia, dar acum este acasă".

Cei doi ar urma să se căsătorească anul viitor. Rămâne de văzut dacă vor mai face pasul cel mare.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate