“Poate ADVERSARII POLITICI s-au simțit deranjați”. O vedetă TV din România este în stare de ȘOC! Cum și-a găsit MAȘINA când a ajuns în parcare (FOTO)

B1.ro | 14 Ian 2018, 14:10

Adela Diaconu, prezentatoare TV la o televiziune din Brașov de mai mulți ani, a avut un șoc atunci când a ajuns în parcare: I-au vandalizat mașina! Autoturismul ei era mâzgălit pe una dintre lateralele mașinii, cu următorul mesaj scris cu vopsea roșie: „C + R”.

Adela a chemat imediat poliția la fața locului: s-au luat amprente, au venit și agenți de la Criminalistică, s-au dat declarații și așa uite așa au trecut câteva ore bune. Abia spre seară a început să pună cap la cap evenimentele și să tragă niște posibile concluzii: Adela crede că mesajul îi este adresat personal și că mașina ei nu a fost vandalizată întâmplător, ci de cineva care o cunoaște și asociază acest incident cu faptul că ea este de un an și jumătate președinta organizația femeilor social democrate din Brașov.

Citește și: Uuuu, poliţist adjectiv, arestează-ne pe toţi FĂRĂ NICIUN MOTIV! Cea mai frumoasă femeie din Poliție face ravagii printre bărbați (FOTO)Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăDe ce ne îngrășăm, de fapt?! Un cunoscut medic, DEZVĂLUIRE incredibilă! Mitul a fost SPULBERAT! Ce putem face

„Un agent de la Criminalistică a spus că acel mesaj ar putea însemna «Ciuma roșie», sintagmă folosită pentru jigniri aduse la adresa celor din PSD. Eu sunt implicată mai mult în acțiuni sociale, nu am o expunere mare, nu înțeleg cine ar putea să-mi vrea răul, nu credeam că am dușmani. Zilele trecute mi-am prezentat bilanțul de acțiuni pe 2017, e singurul eveniment cu care aș putea să fac legătura. Poate adversarii politici s-au simțit deranjați în vreun fel...”, a declarat Adela Diaconu.

Pentru că incidentul s-a întâmplat într-o zona centrală din Brașov, polițiștii vor cere să analizeze și înregistrările de la camerele de supraveghere din zonă, așadar făptașul ar putea fi găsit în cel mai scurt timp posibil.

Citește și: Prima reacție a Ginei Pistol după ce a plecat în vacanță cu Smiley: Povestea pe care o trăiesc... (FOTO)DE NECREZUT! Elena Merişoreanu, JEFUITĂ de propriile menajere. A rămas în... SEIFUL gol   Pactul SECRET făcut de Stela Popescu și Alexandru Arșinel, cu câteva luni înainte de moartea artistei! S-a AFLAT tot! Este vorba despre ...

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate