Mike Tyson și-a deschis o fermă de cultivare a cannabisului în California. Cum a fost posibil

B1.ro | 08 Ian 2018, 15:52

Mike Tyson și-a deschis o fermă de cultivare a cannabisului în California, după ce a cumpărat un teren de 16 hectare în Valea Morții pentru noua sa îndeletnicire.

Decizia fostului pugilist a fost lută a doua zi după ce vânzarea și consumul de marijuana în scop recreațional au devenit legale în acest stat, potrivt news.ro.

Citește și: VIRALUL ZILEI! CREZUL PSD: "Cred într-unul pesedeu, Tatăl ATOTCIORDITORUL, și într-unul domn Dragnea, un DEȚINUT, un SLUT cam încrezut" (VIDEO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaPRIMELE IMAGINI cu gemenii lui Enrique Iglesias și Anna Kournikova (FOTO)

California a devenit astfel cel de-al șaselea și cel mai populat stat american care pemrite vânzarea produselor din canabis tuturor clienților cu vârstă peste 21 de ani Colorado, Washington, Oregon, Alaska și Nevada au fost primele care au legalizat vânzarea marijuanei în scop recreațional într-un sistem reglementat de stat, pe baza de licență și cu plata taxelor. Massachusetts și Mâine urmează să adopte reglementări similare în cursul acestui an.

În Colorado, fostul rutier Floyd Landis se ocupă de cultivarea de marijuana.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Monden
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate